Fazıl Say, 22 Nisan’da yine İzmir’de

  • 0
  • 550
Yazı Boyutu:

BüyükşehirBelediyesi, 18 Ocak konseri biletleri 15 dakikada tükenen ünlü piyanist FazılSay’ı, 22 Nisan tarihinde yine İzmirli sanatseverlerle buluşturacak. AASSM’dekikonserin 5 ve 10 TL’lik biletleri 18 Nisan saat 11.00’den itibaren internettenve gişelerden aynı anda satışa sunulacak. Bir kişi en fazla 4 bilet satınalabilecek.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi,dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say’ı İzmirlilerle bir kez dahabuluşturuyor. Say’ın 22 Nisan 2014 Salı akşamı vereceği konser, Ahmed AdnanSaygun Sanat Merkezi (AASSM) Büyük Salon’da gerçekleşecek.

Büyükşehir Belediyesi,sanatseverlerin büyük ilgi göstermesi beklenen konserin bilet fiyatlarını tam10 TL, öğrenci 5 TL olarak belirledi. Biletlerin 18 Nisan 2014 Cuma günü saat11.00’den itibaren internetten ve gişelerden aynı anda satışa sunulacağıbildirildi. Sanatçının 18 Ocak 2014 tarihinde yine AASSM’de verdiği konseregösterilen aşırı ilgi nedeniyle, bu konser için satılacak biletlere sınırlamagetirildi. Buna göre 22 Nisan’daki konser için bir kişi “en fazla 4 adet bilet”satın alabilecek. Ünlü sanatçıyı dinlemek isteyen sanatseverler, üye olarak http://www.izmir.bel.tr/Kultursanat/Etkinlikler/Tur/Konserve http://aassm.org.tr adreslerinin yanısıraAASSM, İsmet İnönü Sanat Merkezi ve İzmir Sanat gişelerinden bilet teminedebilecek. Vatandaşlar detaylı bilgi için ise Ahmed Adnan Saygun SanatMerkezi’nin 293 38 31, İsmet İnönü Sanat Merkezi’nin 293 46 04 ve İzmirSanat’ın 293 40 49 nolu telefonlarını arayabilecek.

Ünlü sanatçının geçtiğimiz Ocakayında yine Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla İzmir’de verdiğikonserin biletleri “sadece 15 dakika içinde” tükenmişti. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Osmanlı Dönemi Duvar ve Tavan Resimleri

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

San Remo’da Zafer

Yaşamı ve Şiirleriyle Bir Garip Orhan Veli

İzmirliler için çizecekler

Arşiv