Festival Antik Tiyatroya Taşınıyor

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği, 31. Uluslararası İzmir Festivali, 20 Haziran 2017 Salı günü saat 21.00’de Efes Antik Tiyatro’da Viyana Oda Orkestrası ve Fazıl Say’ı ağırlayacak. ​​​​​​​

  • 0
  • 473
Festival Antik Tiyatroya Taşınıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği, 31. Uluslararası İzmir Festivali, 20 Haziran 2017 Salı günü saat 21.00’de Efes Antik Tiyatro’da Viyana Oda Orkestrası ve Fazıl Say’ı ağırlayacak.

Bu güne kadar klasik müzik dünyasının gelmiş geçmiş en önemli solist sanatçılarıyla birlikte çalan Viyana Oda Orkestrası, 31. Uluslararası İzmir Festivali’nde, kendisi gibi bir dünya markasına, besteci ve yorumcu olarak günümüzün en parlak yıldızlarından Fazıl Say’a eşlik edecek. Efes Antik Tiyatro’da Şef Ola Rudner yönetimindeki Viyana Oda Orkestrası ile virtüöz ve besteci olarak çağımızın en verimli sanatçılarından Fazıl Say, Beethoven’in “Coriolon” uvertürü, Mozart’ın No 12 La Majör piyano Konçertosu ve Mendelssohn - Bartholdy’nin 4 numaralı “İtalyan” senfonisinden oluşan bir program sunacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv