“Festival Di Sapori” Mövenpick Hotel İzmir’de

Dünyanın en sevilen mutfaklarından olan İtalyan mutfağının en özel lezzetleri, Mövenpic Hotel İzmir Margaux Restaurant’ta lezzet tutkunlarıyla buluşmaya başladı. İtalyan konuk şef Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan İtalyan tatları, öğlenleri ve akşamları a la carte olarak sunulacak.

  • 0
  • 602
“Festival Di Sapori” Mövenpick Hotel İzmir’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünyanın en sevilen mutfaklarından olan İtalyan mutfağının en özel lezzetleri, Mövenpic Hotel İzmir  Margaux Restaurant’ta lezzet tutkunlarıyla buluşmaya başladı. İtalyan konuk şef Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan İtalyan tatları, öğlenleri ve akşamları a la carte olarak sunulacak.

 En taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan İtalyan menüsünde; ricotta peynirli patlıcan parmigiana, kum midyesi çorbası, dana yahnili rigatoni makarna, gratine edilmiş dana madalyon yer alıyor. Bu enfes lezetlerin ardından Mövenpick dondurması ile servis edilen buğday ve ricotta peynirli tartı da tadılması gerekenlerden.
 
Mövenpick Hotel Istanbul’un deneyimli başaşçısı Giovanni Terracciano’nun konuk şef olarak katıldığı “Festival di Sapori”,  İtalyan Mutfağı‘nın en özel lezzetlerini keşfetmek isteyenleri 27 Kasıma kadar sürecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv