Festival tadında doğum günü

Tankar Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen, Ege’nin En Büyük Outlet’i Westpark Outlet 1.yaşını muhteşem etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, konserler ve sahne performanslarıyla tam anlamıyla bir festival havasında kutluyor.

  • 0
  • 997
Festival tadında doğum günü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Tankar Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen, Ege’nin En Büyük Outlet’i Westpark Outlet 1.yaşını muhteşem etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, konserler ve sahne performanslarıyla tam anlamıyla bir festival havasında kutluyor. 7 güne yayılan etkinliklerde Westpark Outlet Anadolu Ateşi dev sahne gösterisi,  Volkan Konak ve Hadise açık hava konserlerini gerçekleştirelecek. DJ performansı sonrasında başlayacak olan konserlerde ziyaretçiler yerlerinde duramayacak!
Etkinlikler ile ilgili olarak düzenlenen ve Tankar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selvin Gürhan, Westpark Outlet AVM Müdür Yardımcısı Serkan Gökoğlu, Pazarlama Yöneticisi Güneş Yıldız, AVM Yöneticileri ile Bayraklı ilçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner ve Şube Müdürü Hasan Kapsız'ın da katıldığı basın toplantısıyla açıklandı.

 
Verilen bilgiye göre Organize ettiği etkinlikler ve kampanyalarla adından sıkça söz ettiren, açılmadan önce bile Uluslararası Hermes ve Stewie Awards ödüllerine layık görünen Westpark Outlet çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi ile 1.yıl dönümü etkinliklerini bu gün başlatıyor.
"Sevgi Çiçekleri Projesi" kapsamında Bayraklı Kaymakamlığı ve Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Bayraklı İlçesi Özel Eğitim Sınıflarında okuyan öğrenciler için Çiçekli Köy’ de Geleneksel Piknik Etkinliği düzenleniyor. Öğle saatlerinde başlayacak olan piknik, alanda kurulacak oyun parkurlarında çocuklar doyasıya eğlenirken, katılımcılara pamuk şekeri, dondurma, patlamış mısır, şeker, döner ve ayran gibi yiyecekler ikram edilecek. Bu sene 7.si Westpark Outlet ve Folkart işbirliği ile yapılacak olan piknik organizasyonu öğrenci ve velileri mutlu edecek.
 
 1.yıl etkinlikleri kapsamında Yarın (1 Mayıs Çarşamba akşamı) saat 21:00’de Westpark Outlet açık otoparkında kurulacak olan dev sahnede Anadolu Ateşi dansçıları sahne gösterilerini sergileyecek. İlk kez bir alışveriş merkezi açık otoparkında halka açık bir şekilde ücretsiz olarak gerçekleşecek bu sahne performansına ilginin çok büyük olması bekleniyor.
 
Westpark’ta 2 Mayıs Perşembe gecesi saat 21:00’de AVM açık otoparkına kurulacak olan dev sahnede Karadeniz müziğinin en güçlü ve sevilen sesi Volkan Konak herkesin ezbere bildiği hit şarkılarının yanı sıra yeni albümündeki şarkıları da gece boyunca sevenleriyle hep bir ağızdan söyleyecek.
 
 Westpark Outlet 1.yılı kutlamaları kapsamında 3 Mayıs Cuma gecesi saat 21:00’ de pop müziğin sevile ismi Hadise Westpark Outlet sahnesinde muhteşem bir konsere imza atacak. Konserler öncesinde seyirciler DJ performansı ile coşacak, unutamayacakları bir festival geçirecekler.
 
 Westpark Outlet’in doğum günü festivali 4.gününde de hız kesmeden devam edecek. 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00’ da 1.kat İzmir Etkinlik Alanına kurulacak dev sahnede protokol ve Westpark Outlet bünyesinde bulunan mağaza çalışanlarının katılımlarıyla 4 metrelik dev yaş pasta kesilecek ve herkese ikram edilecek. Gün boyu devam edecek rengârenk karnaval kortejleri ziyaretçilerine muhteşem bir gün yaşatacaklar.
           
Tüm koleksiyonunun Westpark Outlet mağazalarından yapılacak olan İlkbahar/Yaz sezon defilesi pasta kesim töreni bitiminde başlayacak ve Simge Tertemiz ile Tuğba Melis Türk’ün de aralarında bulunduğu modeller podyumda boy gösterecek.
 
1. Yıl kutlamalarında çocukları da unutmayan Westpark’ın akvaryum önü etkinlik alanında Minika Go’ nun sevilen çizgi filmleri İstanbul Muhafızları, Koyun Shaun, Little Petshop ve Maceracı Yüzgeçler’in kahramanları dopdolu bir etkinlik programı ile miniklere unutulmaz bir macera yaşatacaklar. Tematik alan içerisinde çocuklar birbirinden eğlenceli aktivitelerle keyifli vakit geçirecekler. Boyama alanları ve oyun konsollarının yer alacağı etkinlik alanında her yaştan çocuk için farklı eğlence durakları yer alacak. Çok sevdikleri Damla, Bay Ay ve Aslan Dan ile buluşma fırsatı da yakalayacak olan çocuklar onlarla fotoğraf çekilme imkanı da bulacak. Dileyen tüm çocukların ücretsiz olarak katılabileceği etkinlik alanı 1-5 Mayıs, 13:00-19:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Bayram sonrası sokağın nabzını tuttu

Ayvalık'ta coşkulu karşılama

Arşiv