Festivalden Elazığ’a destek

Tarihi Alsancak Garında kurulan “İkinci El Antika ve El Emeği Festivali”nde Elazığ afeti unutulmadı ve Festivali organize eden Işıl Erbey, öğleden sonra aldığı bir kararla kendi standına “Elazığ Destek Masası” pankartı koyarak destek olmak isteyenleri yönlendirdi.

  • 0
  • 960
Festivalden Elazığ’a destek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de her ay düzenlenen “İkinci El Antika ve El Emeği Festivali”,  bu kez Tarihi Alsancak Garında   kuruldu.  Yaşanan Elazığ depreminin ardından kurulan festivalde Elazığ afeti unutulmadı ve Festivali organize eden Işıl Erbey, öğleden sonra aldığı bir kararla kendi standına “Elazığ Destek Masası” pankartı koyarak destek olmak isteyenleri yönlendirdi. Erbey, festivale katılanların desteklerine kendisinin de hazırlayacağı kolileri Elazığ’a ulaştıracak.

Ege Artı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, UCİM | Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği, HİPDER  HayvanlarİçinProjeler Derneği, Yeterki İyilik Olsun Derneği, Buca Dayanışma Sahipsiz Hayvanları Yaşatma Ve Koruma Derneği, İzmir Melek Yüzler Down Sendromu Derneği yönetici ve üyeleriyle birlikte 300 hanımın açtığı standlarda evlerinde yaptıkları el emeği lezzetli yemekleri, iğne oya başta çeşitli el işleri, ikinci el antikaların satışı yapıldı.

Yeterki İyilik Olsun Derneği
 
Etkinlik ile ilgili bilgi veren Organizasyonun mimarı Işıl Erbey, yaklaşık 4 ay önce başladıkları bu projenin gün geçtikçe ilgi görmesi ve dernekler aracılığıyla hayırlı işlere vesile olmasının kendisi için gurur kaynağı olduğunu söyledi. Erbey, “Birilerine faydalı olabilme amacıyla çıktığımız yolculukta kartopu misali büyüdük, çoğaldık. Zincirin halkalarına halka eklenerek büyümeye devam ediyoruz.   Katılımcılardan masraflara binaen cüzi bedeller karşılığında stand verirken, ücretsiz yer verdiğimiz dernekler ile büyük çoğunluğunu kadınların oluşturduğu üreticiler aramızda yer aldı. Bu gün destek veren arkadaşlarımızın yanısıra bizde ekleyeceklerimiz ile Elazığ’a destek vereceğiz. Başta üretici bayanlar olmak üzere faydamız olabilecek her derneğe  kapımız açık” dedi.



İpek Dedik, İnci Güden, Işıl Erbey, Demet Avcı

YORUM YAZ
Diğer Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anıldı

Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitler Foça'da anıldı

Çanakkale ruhuyla dimdik ayaktayız!

Vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum

14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

İzmirli filozof Baha Tevfik APİKAM’da anılacak

Arşiv