Fitre ve zekatlarınız, 2. hasta konukevine harç olsun

  • 0
  • 994
Yazı Boyutu:

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) ikinci Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kazandırmak için harekete geçerken, Vakıf Başkanı Ramazan Soncul, hayırseverlere “Destek” çağrısında bulundu, fitre ve zekatları beklediklerini belirtti. Soncul, “Vakfımıza yapılacak en küçük yardım bile 2. konukevimize harç olacak” dedi.
Tüm İzmirliler’in sahip çıkıp destek vermesiyle Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi, EÜ & KİTVAK Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni hizmete sunan KİTVAK, üçüncü büyük eseri olacak DEÜ – KİTVAK Konukevi Projesi’ni hayata geçirmek için kolları sıvadı. Ekim 2012’de temel atılması planlanan konukevini en kısa zamanda hasta ve yakınlarının hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirten  Soncul,  şöyle konuştu:
“Konukevi projemizde çıkış noktamız ekonomik nedenlerle barınma ihtiyaçlarını yaz kış demeden hastane koridorlarında, merdivenlerinde, bahçede ağaç altlarında karşılamak zorunda olan  hasta yakınlarının bu sorunlarını çözmekti. Nitekim Eܒde hizmete giren konukevimiz hasta yakınları kadar tetkik ve tedaviye gelen hastaların da ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Aynı amaçla ikinci konukevimizi DEÜ Hastane Kampusü’nde gerçekleştireceğiz. Vakfımız bu büyük projelerin yanında kanser tedavisi gören çocuklara maddi manevi destek veriyor, moral etkinlikleri düzenliyor. Büyük ya da küçük per türlü projemiz ve etkinliğimizi hayırseverlerin desteği, katkısıyla hayata geçirebiliyoruz. O nedenle yine tüm hayırseverlere destek çağrısı yapıyoruz.  Vakfımıza gelecek fitre ve zekatlar 34 oda 68 yatak kapasiteli olarak planlanan ikinci konukevimize harç olsun.”
Hayırseverler, Halk Bankası Konak Şubesi 16000008 nolu KİTVAK hesabına, (İban No:  TR74 0001 2009 7340 0016 0000 08)  fitre ve zekatlarını yatırabilir, ayrıca arzu edenler DEÜ Hastanesi Kampus alanı içinde yapılacak  olan  2. konukevinden 15 bin lira bağış karşılığı oda isim hakkı alabilir, sevdiklerinin adını veya anısını yaşatabilir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv