Foça Yeryüzü Pazarı’nda ‘çevreci’ uygulama

Slow Food Foça Zeytindalı ‘Foça Yeryüzü Pazarı’nda, çevre kirliliğinin önlenmesine katkı sağlamak amacıyla Kese Kağıtları kullanılmaya başlandı

  • 0
  • 326
Foça Yeryüzü Pazarı’nda ‘çevreci’ uygulama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Slow Food Foça Zeytindalı ‘Foça Yeryüzü Pazarı’nda, çevre kirliliğinin önlenmesine katkı sağlamak amacıyla Kese Kağıtları kullanılmaya başlandı. Foça Belediyesi ve Slow Food Foça Zeytindalı Birliği işbirliği ile geliştirilen uygulamanın, tüm ilçeye yayılması hedefleniyor.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, uygulamanın yapıldı Foça Yeryüzü Pazarı’nı ziyaret ederek, üreticilerle sohbet etti. Belediye Başkanı Demirağ; Gelecek nesillere daha yaşanır ve temiz bir çevre bırakmak için; kese kağıdı ve file kullanma alışkanlığının yeniden hayata geçmesi gerekiyor. Foça Yeryüzü Pazarı üreticilerimiz, artık ürünlerini kese kağıtlarına koyarak satacaklar. Kese Kağıtlarını, Foça Belediyesi Engelsiz Kafe’de özel kardeşlerimiz yapacaklar. Hem çevreye katkı sağlayacağız, hem de bir nebze olsa özel kardeşlerimizin ekonomik durumuna katkı sağlamış olacağız. Önümüzdeki günlerde Foça Yeryüzü Pazarı’nda, Slow Food Foça Zeytindalı logolu bez torba satışı da yapılacak’’dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv