Foça'da taewondo kuşak sınavı heyecanı

Foça Belediye Spor Kulübü Taekwondo Şubesi’nin ‘2016/3. Dönem Renkli Kuşak Sınavı’  25 Eylül Pazar günü yapıldı. 11 Eylül Reha Midilli Salonu’nda yapılan sınavda, 26 renkli kemer ve 16 siyah kuşak sporcunun katıldığı sınavda, sporcular bir üst kuşağa geçmek için tüm güçleriyle mücadele ettiler.

  • 0
  • 759
Foça'da taewondo kuşak sınavı heyecanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Foça Belediye Spor Kulübü Taekwondo Şubesi’nin ‘2016/3. Dönem Renkli Kuşak Sınavı’  25 Eylül Pazar günü yapıldı.
11 Eylül Reha Midilli Salonu’nda yapılan sınavda, 26 renkli kemer ve 16 siyah kuşak sporcunun katıldığı sınavda, sporcular bir üst kuşağa geçmek için tüm güçleriyle mücadele ettiler.

Aynı gün, geçtiğimiz Temmuz ayında, Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından yapılan Siyah Kuşak Sınavı’nı kazanan Foça Belediye Sporlu Taekwondocular Baran Güler ve Burkan Bulduklu için siyah kuşak takma töreni gerçekleştirildi.
Foça Belediye Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü, Milli Antrenör-Hakem-Uluslararası Hakem Recep Başkan, ‘Yaz dönemi boyunca hiç ara vermeden çalışan sporcularımız, sınav sonrasındaki haftalarda da 2017 yılında katılacakları müsabakaları için çalışmalarına devam edecekler. 7/11 Ekim 2016 tarihlerinde, Konya’da yapılacak olan gençler Türkiye Şampiyonası’nda Foça Belediye Spor Kulübümüzü 3 sporcumuz temsil edecek. 63 kiloda 2015 Yıldızlar Türkiye 1’incisi Emirhan Candan, 73 kiloda Yıldızlar Türkiye 3’üncüsü Fadıl Kadir Doymaz ve 55 kiloda Baran Güler, madalya mücadelesi verecekler. Sporcularımıza başarılar diliyorum. Bize bu imkânları sağlayan Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ederiz’ dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv