Foçalı çocuklar Soma'yı unutmadı

  • 0
  • 462
Yazı Boyutu:

Foça’da gerçekleşen Okul Öncesi Eğitim Şenliği’nde, Soma’nın izi vardı.    Foça Belediyesi’nin destekleri ile, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği, Okul Öncesi Eğitim Şenliği, Foça İtfaiye Meydanı’nda yapıldı.
 

Okul Öncesi Eğitim Şenliği’ne; Kaymakam Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve eşi Derya Demirağ, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Okan Kibar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yıldız’ın yanı sıra çocuklar ve aileleri katıldı.
 
İtfaiye Meydanı’nda yapılan Okul Öncesi Eğitim Şenliği’nde, Foça’da faaliyet gösteren çocuk evlerinin hazırladığı stantları gezenlere, çocuklar hünerlerini sergiledi.
 
Stantlarda bulunan çocuklardan bazıları gözleme yaparken, bazıları ise boyama yaptı. Özellikle Soma’yı unutmadık pankartı, ziyaretçiler tarafından ilgi ile karşılandı.
 
Küçük elleri ile pankartı şekillendiren miniklere bir destekte, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’dan geldi. Ellerini siyaha boyayan Gökhan Demirağ, el izini çocukların el izlerinin yanına bastı. Bu duyarlı yaklaşımdan dolayı öğretmenleri kutlayan Başkan Demirağ, çocukların şimdiden yaşadıkları dünyaya duyarlı olmalarından duyduğu mutluluğu dile getirdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv