Fotoğrafçılar Odası’ndan İhtisas Fuarı ve Yemek

  • 0
  • 1.879
Yazı Boyutu:


İzmir Fotoğrafçılar Odası (İFO), yeni sezonda işlerin yoğunluğu başlamadan öncehem moral ve motivasyonu artırmak hem de üyeleri bir araya getirmek amacıyla 2’nciİhtisas Fuarı ve Dayanışmagecesini düzenledi.

Oda Başkanı Murat Yavuz ve Yönetim Kurulu ’un ev sahipliğindeFuar Göl Gazinosu’nda gerçekleştirilen ihtisas fuarı ve geceye CHP İzmirMilletvekili Mehmet Ali Susam, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları BirliğiBaşkanı Zekeriya Mutlu, oda üyeleri ile nikah memurlarının da aralarında yeraldığı 800
civarında davetli katıldı. Birlik Başkanı Mutlu ve MilletvekiliSusam, stand açan firmaları tek tek dolaşarak ürünlerini inceledi. Oda Başkanı Murat Yavuz ve Yönetim Kurulu ’un ev sahipliğindeFuar Göl Gazinosu’nda gerçekleştirilen ihtisas fuarı ve geceye CHP İzmirMilletvekili Mehmet Ali Susam, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları BirliğiBaşkanı Zekeriya Mutlu, oda üyeleri ile nikah memurlarının da aralarında yeraldığı 800 civarında davetli katıldı. Birlik Başkanı Mutlu ve MilletvekiliSusam, stand açan firmaları tek tek dolaşarak ürünlerini inceledi.
Fuar girişinde iki manken ile katılımcıları karşılayan Gani Güleç, fotoğrafmakine temizlik seti
armağan etti.

İzmir’in sevilen showman Mikrop Hikmet’in de sahne aldığı bahar şenliğindetürkücü Hayri Küçük ve Şirret Bacı tiplemesi ile eğlence dolu dakikalaryaşandı. Gecede ilk konuşmayı yapan İFO Başkanı Yavuz, 1944 yılından buyanafaal olan odanın üyelerine yaz döneminde bol kazançlı işler diledi. 
İzmir ve ilçelerinde faaliyet gösteren fotoğrafçıların bir arayagelmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Zekeriya Mutlu ise gelişen teknolojineticesinde sektörün sıkıntılı dönemler yaşadığını ifade ederek odaya kayıtlıolmayan kişilerin de bu işi yapmaya başladığını söyledi. Mutlu, “Hakkınızı vemenfaatlerinizi korumaya çalışıyoruz” dedi.

Sonrasında söz alan Milletvekili Susam da “Parlamento ve mecliste sizinhakkınızı aramak için gözünüz kulağınız olmaya çalıştım. Devlet her koşuldaesnaf ve sanatkarını korumalı ve rekabet etmemeli. Sizlerin ekmek mücadelesinesahip çıkan ve hakkınızı arayan Oda Başkanı Murat Yavuz’a teşekkür ediyorum”diyerek ülkenin gündemine ilişkin çarpıcı konuşmalar da yaptı.

Susam ve Mutlu’ya katkıları nedeniyle plaket verildiği gecede aile fotoğrafıbüyükboy dijital fotoğraf olarak hazırlanarak Susam’a armağan edilmesi milletvekilini duygulandırdı. Konuşmaların sonrasında İzmirve Ege Bölgesi’nde mesleğe emeği geçen duayenlere teşekkür plaketleri verildi.
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv