Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası Karşıyaka’da

2018 Türkiye Freestyle Futbol Şampiyonası Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde 19 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

  • 0
  • 414
Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası Karşıyaka’da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2018 Türkiye Freestyle Futbol Şampiyonası Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde 19 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Karşıyaka Belediyesi, Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali kapsamında Türkiye’nin en yetenekli Freestyle futbolcularını bir araya getirerek, izleyicilere muhteşem bir şov sunacak.
 
ŞÖLEN HAVASI YARATACAK
Bu sene 3. kez düzenlenecek olan Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası, Türkiye'deki en yetenekli freestyle futbolcuların katılımıyla Mavişehir'de, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu önünde kurulacak festival alanında gerçekleştirilecek.
Dünya Freestyle Futbol Federasyonu tarafından “Resmi Ulusal Turnuva” olarak kabul edilen etkinlik, tüm spor ve müzikseverler için muhteşem bir şölen havasında geçecek.
 
YETENEKLER YARIŞACAK
Freestyle Futbol Federasyonu kurallarına göre seçilecek olan sporcular her turda karşılıklı eşleşerek hünerlerini sergileyecek ve birincilik mücadelesi verecek. Uluslararası turnuvalarda şampiyonlukları bulunan isimler de jüri üyelikleri yapacak. Her yıl gelişen organizasyonun bu yıl çok daha geniş bir kitleye ulaşması bekleniyor.
 
HERKESİ BEKLİYORUM
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Tüm İzmirlileri, festivalimize ve bu güzel şampiyonaya davet ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

İzmir'den Topluma Uzanan 5 Kadın Eline Ödül

EGİAD genç sporcular için yola çıktı

Mersin’den şampiyonlukla döndü

Fenerbahçe'ye 2'ci Urlalı

Arşiv