Fuar ziyaretçileri “önce sağlık” dedi

  • 0
  • 762
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’ninEnternasyonal Fuar’daki bilgilendirme toplantıları, tahminlerin üzerinde birilgi gördü. 9 gün süren sağlık sohbetlerini binlerce İzmirli dikkatle izledi.Fuar’da ayrıca, sünnet kampanyası için kayıtlar da alındı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nin 82.İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl ikincisini düzenlediği “Gün BatımındaSağlık Sohbetleri” fuarı, ziyarete gelenler tarafından büyük ilgi gördü. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sokağı’nda yer alan standı ziyaret edenvatandaşlar, her akşam saat 19.30’da hastanenin uzman doktorlarıyla bir arayagelerek kalpten sağlıklı beslenmeye, diş sağlığından ilk yardıma kadar pek çokkonuda bilgi sahibi olduğu gibi doktorlara sorular da yöneltti. 9 gün sürensağlık sohbetlerini binlerce İzmirli dikkatle izledi.

Dinlediler, öğrendiler, kazandılar
“Gün Batımında Sağlık Sohbetleri” kapsamında Eşrefpaşa Hastanesi diş doktoruSemra Öke “Ağız ve Diş Sağlığı”, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. ErcanKoru “Rahim Ağzı Kanseri”, diyetisyen Güneş Akyıl “Sağlıklı Beslenme”, SporHekimi Dr. Mesut Nalçakan “Sağlıklı Yaşam Egzersizleri”, Dr. Nihat Mermer“Çocuklarda Ev Kazaları”, Dr. İlkay Sualp Minisker “Ergenlik Dönemi”, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Nalan Köseoğlu “Uyku Bozuklukları”, KardiyolojiUzmanı Dr. Gaffar Karadoğan “Bu Kalp Seni Unutur Mu?”, Genel Cerrah Dr. SerhanÇelikhisar “Meme Kanseri” ve Biyokimya Uzmanı Dr. Mehmet Kali Hasırcı’dan “Kanve Organ Bağışı” başlıklı  sunumlar gerçekleştirdi.
Eşrefpaşa Hastanesi, seminerlerine katılan vatandaşlara sağlık çantası veçeşitli promosyonlar ile eğitim broşürleri dağıttı.

Büyükşehir’den “Sünnet kampanyası”
Seminerlerin büyük ilgi gördüğünü belirten Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Dr.Bora İrer, beklenenin üzerinde katılım olduğunu belirterek, “Standımızı ziyareteden vatandaşlarımıza hastanemizde verdiğimiz hizmetleri tanıttık. Aynı zamandadoktorlarla bir araya gelerek çeşitli sağlık konularında bilgiler almasınısağladık. Maddi geliri düşük vatandaşlarımızın erkek çocuklarına yönelikbaşlattığımız sünnet kampanyası için de ön kayıt almaya başladık” diye konuştu.
82. İEF’de İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, Herkes İçin SağlıkDerneği ve İzmir Tabipler Odası işbirliğinde düzenlenen “Sağlıklı Sohbetler veSaatler” başlıklı sağlık sohbetleri de büyük ilgi gördü.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv