Fuarda Muhteşem Performanslar

Folkart’ın Ana Sponsoru olduğu 86.İzmir Enternasyonal Fuarı tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Folkart’ın Ana Sponsoru olduğu 86. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde de yoğun ilgi gördü.

  • 0
  • 727
Fuarda Muhteşem Performanslar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Folkart’ın Ana Sponsoru olduğu 86.İzmir Enternasyonal Fuarı tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Folkart’ın Ana Sponsoru olduğu 86. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde de yoğun ilgi gördü.
 
Uluslararası Kültür-Sanat-Gösteri Şöleni haline gelen İEF’de birçok farklı etkinlik gerçekleştirildi. Folkart Ana Sponsorluğu’nda Mogambo Caz Geceleri’nin açılışını dünyaca ünlü sanatçı Lisa Simone yaparken, İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde ise tiyatronun duayenlerinden Haldun Dormen “Bir Zamanlar Gazinoda” isimli oyunuyla sahneye çıktı. Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda ise Ukraynalı akrobat ve dansçıların hazırladığı Alice Harikalar Diyarında isimli sirk tiyatrosu sahnelendi. 
 
BİR ZAMANLAR GAZİNODA
İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde duayen tiyatro sanatçısı Haldun Dormen’in yazıp başrolünü oynadığı Bir Zamanlar Gazinoda isimli oyun sahnelendi. Yoğun ilgi gören oyunda Haldun Dormen’in yanı sıra Kerem Atabeyoğlu, Ruhsar Öcal gibi ünlü isimler yer aldı. Yıllar önce yaptıkları tüm oyunlarla izleyenleri gülmekten adeta kırıp geçiren, herkesin gönlünde taht kurmuş iki eski komedyenin şöhretlerinin bitmesi konu alınan oyun izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

 
  

ALİCE HARİKALAR DİYARINDA
Fuar alanında bir diğer etkinlik alanı ise Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’ydu. Açıkhava Tiyatrosu’nda Alice Harikalar Diyarında isimli sirk tiyatrosu sahnelendi. Işık, müzik ve dansların yanı sıra akrobatik sirk gösterileri ile sahnelenen Alice Harikalar Diyarında fuar ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı. Lewis Carrol’un yazdığı Alice Harikalar Diyarında adlı eseri; teknolojiyle yaratılan muhteşem görüntüler, ışık ve renkler arasındaki dans gösterileriyle İEF’de yeniden can buldu. Alice Harikalar Diyarında Sirk Tiyatrosu önümüzdeki Pazar (BUGÜN 20 AĞUSTOS 2017), Pazartesi ve Salı günü de izlenebilecek.
 
Alice Harikalar Diyarında Sirk Tiyatrosu’nu izlemek isteyenler Biletix’ten 3 TL karşılığında numaralı biletlerini alabilecekler. Ayrıca internetten bilet alamayanlar için Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda numarasız koltuklarda gösteriyi izleyebilmelerine imkan sağlanacak. 
 
MOGAMBO CAZ GECELERİ
Geçmiş yıllarda İEF’nin efsaneleri arasında yer alan ve geçtiğimiz yıl yeniden müziklerle canlanan Mogambo, bu yılda fuara renk katacak. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Folkart’ın sponsorluğunu üstlendiği Mogambo Caz Gecelerinin Cumartesi günü akşamki konuğu Lisa Simone oldu. ‘The Gaffers’ Grubu’nun performansıyla başlayan gece, dünyaca ünlü sanatçı Lisa Simone ile devam etti. Grammy ödülüne aday gösterilen sanatçı Lisa Simone, eşsiz sesinin yanı sıra sahne performansıyla unutulmaz anlar yaşattı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

Arşiv