Futbol bahane dostluk şahane

Buca’da faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri, genç sporcular ve kulüpler arasında birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek için örnek bir turnuva düzenledi.

  • 0
  • 594
Futbol bahane dostluk şahane
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca’da faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri, genç sporcular ve kulüpler arasında birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek için örnek bir turnuva düzenledi. Buca Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen ‘Başkan Amca Futbol Turnuvası’ Şirinyer Futbol Sahası’nda start aldı. Turnuva’nın ilk müsabakasında U-17 kategorisinde Evka-1 Spor Kulübü ile Kuruçeşme Spor Kulübü karşı karşıya geldi.  U-17 ile U-15 kategorilerinde toplam 18 spor kulübünün katıldığı turnuva 2 Eylül’de sona erecek.

Bucalı Amatör Spor Kulüpleri’nin katılımı ile düzenlenen “Başkan Amca” Futbol Turnuvası’nda sahaya çıkacak olan genç yeteneklerin mesajı “dostluk ve centilmenlik” olacak.
Buca Belediyesi’nin katkıları ile ilçede faaliyet gösteren Amatör Futbol Kulüpleri işbirliğinde, genç sporcular ve kulüpler arasında dostluk, birlik ve beraberlik olgusunu geliştirmek için düzenlenen ‘Başkan Amca Futbol Turnuvası’ başladı.

İLK MAÇIN GALİBİ EVKA-1 SPOR KULÜBÜ OLDU
Şirinyer Futbol Sahası’nda düzenlenen turnuvanın ilk maçında U-17 kategorisinde Evka-1 Spor Kulübü ile Kuruçeşme Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Genç sporcuların dostluğu elden bırakmadan sergiledikleri kıyasıya rekabet büyüklerine örnek olacak nitelikteydi. Karşılaşmayı Evka-1 Spor Kulübü 5 - 3 kazandı.

U-17 kategorisinde 10, U-15 kategorisinde ise 8 takımın katıldığı turnuva 2 Eylül’de sona erecek. Turnuvada birinci, ikinci ve üçüncülerin yanı sıra gol kralı ve en centilmen takıma kupa ve madalya verilecek. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv