Futbol kulüpleri ile kol kola

Kemalpaşa Belediyesi, ilçede bulunan amatör futbol takımlarına lig başlangıcında can suyu olması için nakdi yardımda bulundu.

  • 0
  • 577
Futbol kulüpleri ile kol kola
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kemalpaşa Belediyesi, ilçede bulunan amatör futbol takımlarına lig başlangıcında can suyu olması için nakdi yardımda bulundu.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun makam odasında gerçekleşen toplantıya, belediye başkan yardımcıları, Kemalpaşa Amatör Futbol Kulüpler Birliği Başkanı ve kulüp başkanları katıldı.

Kemalpaşa'da faaliyet gösteren Amatör Futbol Kulüpler Birliği Başkanı ve kulüp başkanlarını makamında kabul eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, her bir kulübe lig başlangıcında can suyu olması temennisiyle nakdi yardımda bulunduklarını ve bu yardımın amatör futbol kulüplerinin hakkı olduğunu söyledi. Göreve geldikleri günden bugüne kadar amatör spora ve sporcuya destek olduklarını ifade eden Başkan Uğurlu, sözlerine şöyle devam etti:
'' Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar her yıl amatör spor kulüplerimize destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Ligler başlamadan önce amatör takımlarımıza maddi yardım yaptık. Altyapının çok önemli olduğuna inanıyorum ve kendilerini elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışıyoruz. Yeni sezonda tüm kulüplere başarılar dilerim” diye konuştu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv