Gala defilesine Portekizli imzası

Portekizli ünlü modacı Micaela Oliveira’nın ilk kez katılacağı IF Wedding Fashion İzmir’de, dünyanın en önemli iç çamaşır markalarından Intimissima’nın marka yüzü Francisca Perez ve dünyaca ünlü giyim ve parfüm markası Carolina Herrera’nın marka yüzü Montse Suarez de yer alıyor.

  • 0
  • 784
Gala defilesine Portekizli imzası
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Portekizli ünlü modacı Micaela Oliveira’nın ilk kez katılacağı IF Wedding Fashion İzmir’de, dünyanın en önemli iç çamaşır markalarından Intimissima’nın marka yüzü Francisca Perez ve dünyaca ünlü giyim ve parfüm markası Carolina Herrera’nın marka yüzü Montse Suarez de yer alıyor.

Gala defilesi Micaela Oliveira tarafından yapılacak olan IF Wedding Fashion İzmir’de, ziyaretçiler unutamayacakları bir moda gecesi yaşayacak. Fuarın açılış günü, 7 Şubat saat 19.30’da, gerçekleşecek gala defilesi, İzmir’de moda rüzgarları estirecek.
IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 7 – 10 Şubat 2017 tarihlerinde 11. kez düzenlenecek. Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak düzenlenen fuar; yedi solo, bir karma defile, performans defilesi, gala defilesi ve final defilesi olmak üzere, on bir defileye ev sahipliği yapacak.

Dünyaca Ünlü Mankenler, Birbirinden İddialı Tasarımlar
Ünlülerin stilisti olarak anılan Micaela Oliveira, tasarımlarıyla tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başarmış bir isim. 60 - 70 parçadan oluşan “Once Upon a Time” Bir Varmış Bir Yokmuş koleksiyonu ile İzmir çıkarması yapmaya hazırlanan tasarımcı, 25 modelin sunumuyla koleksiyonunu sergileyecek.

Dünyanın en önemli iç çamaşırı markalarından biri olan Intimissima’nın marka yüzü Portekizli model Francisca Perez ve dünyaca ünlü giyim ve parfüm markası Carolina Herrera’nın marka yüzü İspanyol model, Montse Suarez’in de aralarında bulunduğu mankenler unutulmaz bir moda şöleni yaşatacaklar.

Daha önce defalarca İstanbul’da bulunduğunu söyleyen Micaela Oliveira, özellikle futbol camiasının yakından tanıdığı bir isim. İstanbul ziyaretleri sırasında yakın arkadaşları olan Bruno Alves, Nani ve Ricardo Quaresma gibi futbolcularla da görüşme imkanı bulan Portekizli tasarımcı aynı zamanda bu futbolcuların eşlerinin de stilisti. İzmir’de 4-5 yıl önce bulunan Oliveira, uzun bir aradan sonra İzmir’e gelecek olmaktan mutlu olduğunu bildirdi.

Cinderella masallarından esinlenerek hazırladığı koleksiyonuyla İzmir’de büyüleyici bir akşam yaşatma hazırlığında olduklarını söyleyen tasarımcı; “Bizi İzmir gibi muhteşem bir şehre davet eden ve bu organizasyonda yer almamızı sağlayan İZFAŞ yetkililerine teşekkür ederiz. İzmir’de bu defileyi gerçekleştirecek olmak bizim için gurur verici. Ben ve ekibim defileyi izleyenlere sürprizlerle dolu bir akşam yaşatmak istiyoruz” dedi.

Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak Fuar İzmir’de gerçekleştirilen IF Wedding Fashion İzmir’in A ve B hollerinde firma stantları yer alırken, C holünde organize edilecek defilelerle İzmir’de moda rüzgarları esecek. Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde düzenlenen fuar; T.C. Ekonomi Bakanlığı, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) ve Mimar Kemalettin Moda Merkezi’nin destekleriyle gerçekleştiriliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fashion Week rüzgarı

Muhteşem başlangıç

10. kez IFW

Genç modacı ‘İtalya’daki finale kaldı

Gelinlik Fuarı sektöre can suyu oldu

23 yılda üç marka

Arşiv