Gani Erdi Gülaslan Aliağa PETKİM'de

  • 0
  • 1.214
Yazı Boyutu:

Beko Basketbol Ligi takımlarından Aliağa Petkim, Göztepe’ninGenç Milli oyuncusu Gani Erdi Gülaslan’ı kadrosuna dahil etti. 1994 doğumlugenç oyuncu, Aliağa PETKİM ile 3 yıllığına anlaştı. 

Aliağa PETKİM Başkanı Uğur Eren, yeni sezona iddialı hazırlanantakımın kadrosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek, önceki güntransfer edilen Ceyhun Altay’ın ardından Göztepe’den genç milli takımda daoynayan Gani Erdi Gülaslan’ı transfer ettiklerini açıkladı.  
 
Kulüp Başkanı Uğur Eren, yaptığı açıklamada, bu sezonbaşarılı olacak bir takım oluşturduklarını ifade ederek, “Olanaklarımızölçüsünde kadromuzu güçlendiriyoruz. Genç Milli Oyuncu Gani ile anlaştık. TürkBasketboluna uzun yıllar hizmet edecek bir oyuncuyu kadromuza dahil ettik.Aliağa PETKİM’e ve Türk Basketboluna hayırlı olsun” dedi.

GANİ ERDİ GÜLASLAN KİMDİR
1994 doğumlu olan Gani Erdi Gülaslan 2 m boyunda. 2009-2010sezonunda Narlıdere Belediye’de oynayan, ardından Bornova belediye ve sonolarak da Göztepe kadrosunda yer alan forvet oyuncusu Gülaslan, 2013 GençErkekler Türkiye şampiyonasında sayı kralı olmuştu


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv