Gayrimenkul Prensesi İzmir’de Evlendi

İstanbul gayrimenkul piyasasında başarılı çalışmalara imza atan İntrue gayrimenkul danışmanlığı şirketinin 28 yaşındaki Yönetim Kurulu Başkanı Kumsal Boztepe, bu kez kendisi için başarılı bir çalışmaya imza attı ve hayatını sevdiği kişi ile birleştirdi.

  • 0
  • 2.555
Gayrimenkul Prensesi İzmir’de Evlendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İstanbul gayrimenkul piyasasında başarılı çalışmalara imza atan İntrue Gayrimenkul Danışmanlığı şirketinin 28 yaşındaki Yönetim Kurulu Başkanı Kumsal Boztepe, bu kez kendisi için başarılı bir çalışmaya imza attı ve hayatını sevdiği kişi ile birleştirdi.

Kadıköy Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal'da özellikle Arap ve yabancı yatırımcıların kapısını çaldığı, otelden, binaya, rezidanstan villaya kadar bir çok yerin satışını gerçekleştiren Boztepe, Samsun Yelken Kulüp’te Trabzonlu işadamı Güray Kudu ile gerçekleştirdiği kına gecesinin ardından İzmir’de Levent Marina Maydanoz Vip’te yapılan düğün ile dünya evine girdi.

Çiftin nikah masasındaki tanıklıkları Eski bakanlardan Hüseyin Çelik’in oğlu Ekrem Çelik, eşi Esin Çelik, Yener Grubu Sahibi Ebru Yener ile iş dünyasından Nedim Yıldız, İzzet Kırımlı ve Hüseyin Yüksek üstlendi.

Bianco Vita imzalı gelinlik ve Vakko imzalı gelinlik ile şıklık yarışında olduğu gece, müzik ve şov dünyasından da Firuze, Emre Akın, Tuğba Özerk, Zeynep Mansur, Tuğba Özerk, Metin Metiner gibi çok sayıda ismi de ağırladı. Şarkılar Kumsal ve Güray için seslendirildi.

Çiftin büyükleri Kerem Can, Necla Alpaslan, Yaşar Algan ve Coşkun Kudu tarafından karşılanan konuklar tebrikleri kabul etti. Çift, Alaçatı'da başlayıp Kıbrıs'ta sona eren balayı tatilinin ardından yaşamlarını İstanbul’da sürdürecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv