Gazi'den Hemşireler Günü Kutlaması

Özel İzmir Gazi Hastanesi'nin Hemşireler Günü, İnciraltı Saklı Bahçe’de düzenlenen özel bir yemekle kutlandı.

  • 0
  • 1.222
Gazi'den Hemşireler Günü Kutlaması
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Özel İzmir Gazi Hastanesi'nin Hemşireler Günü, İnciraltı Saklı Bahçe’de düzenlenen özel bir yemekle kutlandı.
Geceye Özel İzmir Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Salih Mertan, Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Selim Amato, Hastane Hekimleri, Hemşireleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Hemşire meslektaşlardına hitap eden Özel İzmir Gazi Hastanesi Başhemşiresi Nalan Yalçın, “Önce insan ve sağlık kavramı ile özveri, sabır ve hoşgörü kavramlarını bir arada toplayan kutsal mesleğin mensupları meslektaşlarımın hemşireler gününü bütün kalbimle kutluyorum.” dedi.

Özel İzmir Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Selim Amato ise Gazi Hastanesi olarak her yıl 365 gün hizmet veren hemşirelerimizi bir gün olsun sevindirmek ve onurlandırmak için hemşireler gününü kutluyoruz.  Önümüzdeki süreçte de özel gün ve gecelerde bir araya gelmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Gecenin anlamına vurgu yapan Özel İzmir Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Salih Mertan  ise “Yönetim olarak tüm çalışanlarımıza ve hemşirelerimize yılda bir kez de olsa birlikte olmak, onların yorgunluğunu ve stresini azaltmak bizleri mutlu ediyor. Hemşireler sağlık kuruluşlarının olmazsa olmazıdır. Hekimin en büyük destekçisi ve yardımcısı olan hemşireleri gönülden kutluyorum.” dedi.

Özel İzmir Gazi Hastanesi Hemşireler Korosu Op. Dr. Salih Mertan ile birlikte şarkı söyledi. Ayrıca Hemşireler Günü Pastası Prof. Dr. Arman Çağdaş, Op. Dr. Selim Amato, Op. Dr. Salih Mertan ve Hemşireler ile birlikte kesildi. Hemşireler doktorlar ve yöneticilerle birlikte geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv