Gaziemir Esnafına Ücretsiz Dil Kursu

İngilizce öğrenmek isteyen esnaf sanatkarlara büyük fırsat. Gaziemirli Esnaf ve Sanatkârlar Odası ilçedeki kurumlarla işbirliği yaparak üyelerine ücretsiz dil kursları düzenliyor.

  • 0
  • 743
Gaziemir Esnafına Ücretsiz Dil Kursu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İngilizce öğrenmek isteyen esnaf sanatkarlara büyük fırsat. Gaziemirli Esnaf ve Sanatkârlar Odası ilçedeki kurumlarla işbirliği yaparak üyelerine ücretsiz dil kursları düzenliyor.

“GAZİEMİR İNGİLİZCE ÖĞRENİYOR” isimli proje, Gaziemir Kent Konseyi Esnaf Meclisi ve Özel Gaziemir Amerikan Kültür Dil Kursu İşbirliği altında düzenlenecek. 16 saatlik kurslar ile üyelere hızlandırılmış aktif İngilizce dersleri verilecek. Programdan esnaf sanatkarlar ve yanlarında çalışan personel başta olmak üzere şehit ve gazi ailelerinin yakınları ile STK temsilcileri yararlanabilecek.

Ücretsiz kurslar Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen, başkan vekili Adem Balkaya, Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Coşkun Özen ile  Gaziemir Kent Konseyi’nde görev alan STK temsilcilerinin katıldığı sade bir törenle başlatıldı.
Kurslara katılmak isteyenlerden başvuru almaya başladıklarını kaydeden Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen, yabancı dil bilmenin önemine değindi.

Çağın gelişen şartlarının haksız rekabeti de beraberinde getirdiğini hatırlatan Beyen, "Üyelerimizin kendilerini yenileyebilmeleri, çağın koşullarına kolay  uyum sağlayabilmeleri için çaba sarf ediyoruz. Esnaf sanatkarlara doğru rehberlik edebilmek adına bu kursları başlattık. Kaliteli ve ücretsiz yabancı dil kursları üyelerimize artı değer katacaktır. Havalimanına en yakın ilçe durumunda olan Gaziemir’in dört bir yanı AVM’lerle kaplı. İlgili yasalarla üyelerimizin korunmalarını istiyoruz ancak bu esnada biz de üzerimize düşeni yapmalı, kendimizi geliştirmeliyiz. Ticarette sınırların kalktığı dünyada, yabancı dil bilmek çeşitli platformlarda, çalışmaları daha etkin kılacaktır.’ dedi.

Kursların ücretsiz olduğuna dikkat çeken Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Adem Balkaya da üyelere çağrıda bulunarak aileleriyle birlikte mevcut imkandan yararlanmalarını istedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv