Geleceğin basketbolcuları Bornova’da yetişiyor

Bornova Belediyespor Basketbol Şubesi, Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek profesyonel takımı ve alt yaş gruplarındaki diğer yarışmacı takımları ile liglerde yer alırken, spor okullarında yüzlerce öğrenciye basketbolu sevdiriyor. Öğrenciler yaz spor okullarında tatillerini daha verimli şekilde geçirme imkanı buluyor.

  • 0
  • 507
Geleceğin basketbolcuları Bornova’da yetişiyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyespor Basketbol Şubesi, Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek profesyonel takımı ve alt yaş gruplarındaki diğer yarışmacı takımları ile liglerde yer alırken, spor okullarında yüzlerce öğrenciye basketbolu sevdiriyor. Öğrenciler yaz spor okullarında tatillerini daha verimli şekilde geçirme imkanı buluyor. Yetenekleri ile dikkat çeken sporcular yeşil-beyazlıların alt yapısına yönlendiriliyor. 

 

Faaliyetlerini erkekler ve kızlar kategorisinde sürdüren Bornova Belediyespor Basketbol Şubesi, yaz spor okulları ile tatildeki öğrencilere spor yapma imkanı sunuyor. 9-14 yaş arası çocuklar için düzenlenen kurslarda erkek öğrenciler Atatürk Spor Kompleksi’nde, kız öğrenciler ise Pınarbaşı Salonu’nda çalışıyor.  

 

Servis imkanı da var 

Bu yaz döneminde erkekler kategorisinde 190, kızlar kategorisinde ise 50 kursiyer eğitim alıyor. Kursiyerlere Bornova’nın çeşitli mahallelerinden servis imkanı sunuluyor. Yaş gruplarına göre hafta iki günü birer saat olarak gerçekleşen kurslar öğrencilerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor.  

 

Yarışmacı takımlara da geçebilirler 

Spor okullarında gelişim gösteren, yetenekli ve istekli kursiyerler Bornova Belediye Spor bünyesine dahil edilip, yarışmacı takımlarda forma giyme olanağı sunuluyor. dönemi kursları Haziran-Eylül, Kış dönemi kursları ise Ekim ile Mayıs ayları arasında düzenleniyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv