Geleceğin cimnastikçileri Bornova’da yetişiyor

Ulusal ve Uluslararası şampiyonalarda elde ettiği başarıları ile büyük gurur yaşatan Bornova Belediyespor Cimnastik Şubesi, spor okulllarında çok sayıda minik yıldızı geleceğe hazırlıyor.

  • 0
  • 505
Geleceğin cimnastikçileri Bornova’da yetişiyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ulusal ve Uluslararası şampiyonalarda elde ettiği başarıları ile büyük gurur yaşatan Bornova Belediyespor Cimnastik Şubesi, spor okulllarında çok sayıda minik yıldızı geleceğe hazırlıyor. Yetenekleri ile dikkat çekenler Yeşil-beyazlıların lisanslı sporcuları arasına katılıyor. 
 
Faaliyetlerini kızlar ve erkekler kategorisinde sürdüren Bornova Belediyespor Cimnastik Şubesi, spor okullarında çok sayıda çocuğu cimnastik ile tanıştırıyor.
Yaş gruplarındaki yaz spor okulunda 2011-2012 ve 2013 doğumlu minikler eğitim alıyor. Bornova Spor Salonu’nda verilen cimnastik kursuları 80 sporcunun katımıyla gerçekleşiyor.  Salı ve Perşembe olmak üzere haftada iki gün, birer saat olarak gerçekleştirilen kurslar, öğrencilerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor. Deneyimli antrenörlerin gözetimindeki kurslar, Kış ve Yaz dönemi olmak üzere yılın 12 ayı devam ediyor. 
 
Milli sporcular yetiştiriyoruz 
Bornova Belediyespor Cimnastik Antrenörü Gülşah Başol, spor okullarından seçtikleri yenetekli çocukları yarışmacı gruplara aldıklarını belirterek, “Amacımız milli sporcular yetiştirmek. 3 antrenörümüzle birlikte bu yönde çalışmalarımız çok iyi gidiyor.” diye konuştu.
 
Dünya şampiyonu çıkaran branş 
Bornova Belediyespor’un Milli Sporcusu Koray Altınel, 2017 yılı Yaş Grupları Trambolin Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda partneri Doğukan Büyükarslan birlikte Dünya Şampiyonu olmuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv