Geleceğin doktorları Optimum’da buluşacak

  • 0
  • 566
Yazı Boyutu:

Minikziyaretçilerine ayrı bir önem vererek onlar için her gün özel etkinliklerdüzenleyen İzmir Optimum Outlet; Küçük Doktorlar Atölyesi’nde çocukları tıpbilimi ve doktorluk mesleği ile tanıştıracak.

Bu gün düzenlenecek olan Küçük Doktorlar Atölyesi’nde çocuklar,organlarımızı tanıyarak hayallerini süsleyen doktorluk mesleğinin detaylarınıöğrenecek. Atölyede çocukların boyu, kilosu, vücut ısıları ve kalp atışları daölçülecek.



Eğlenceli Bilim Atölyesi’nde çocuklar yaşayaraköğrenecek
Optimum,31 Mayıs Cumartesi günü ise Eğlenceli Bilim Atölyesi ile çocukların eğlenirkenöğrenmesine fırsat yaratacak. Maddeler, fosiller, robotlar, mevsimler atölyesigibi farklı bilim şovlarının sonunda çocuklara “Bilim İnsanı Sertifikası”verilecek.

Çocuk Kulübü, küçük ziyaretçilerin gözdesi
OptimumÇocuk Kulübü’nün sürekli etkinlikleri kapsamında ise hafta içi her gün15.00-18.00 saatleri arasında çocuklar, özel eğitmen eşliğinde hem eğleniyorhem de hayal güçlerini ve el becerilerini geliştiriyor.

Minik ellerden lezzetli kurabiyeler
Çocuklar,her Pazar 14.00-15.00 saatleri arasında Kurabiye Atölyesi’nde buluşuyor. Birsaatlik atölye sonunda çocuklar keyifle süsledikleri birbirinden renklikurabiyeleri tatma fırsatı buluyor. Atölyede çekilen fotoğraflar da çerçeveliolarak çocuklara hediye ediliyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv