Geleceğin girişimcileri sanatla buluşuyor

Swissotel Büyük Efes, Büyük Efes Sanat ve Liyakat Derneği; Büyük Efes Sanat’ın ev sahipliğinde yoğun bir ilgi ile gerçekleşen “Bubi 6 Dönem” sergisinin VIP açılışı bir ilke imza attı.

  • 0
  • 1.137
Geleceğin girişimcileri sanatla buluşuyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Swissotel Büyük Efes, Büyük Efes Sanat ve Liyakat Derneği; Büyük Efes Sanat’ın ev sahipliğinde yoğun bir ilgi ile gerçekleşen “Bubi 6 Dönem” sergisinin VIP açılışı bir ilke imza attı. Bu özel işbirliği ile planlanan "Geleceğin Girişimcileri Sanat ile Buluşuyor" projesi çerçevesinde, çocukların eğitimi için destek yaratılması amaçlandı. 

Swissotel Büyük Efes, Büyük Efes Sanat ve Liyakat Derneği işbirliğinde düzenlenen geceden elde edilen fonun Liyakat Derneği tarafından yürütülmekte olan girişimcilik programı kapsamında; sosyo-kültürel açıdan dezavantajlı bölgelerde yaşayan; 8-12 yaş arasındaki geleceğin yaratıcı ve girişimci adayı çocuklar için girişimcilik, finansal okur yazarlık, yaratıcılık, kodlama, sanat, sanatçı ve sanat yönetimi ve kişisel gelişim eğitimlerinde kullanılacak.  

Otelin Genel Müdürü Rıza Elibol 2013 yılından bu yana, Büyük Efes Sanat ile gerçekleştirdikleri tüm sanatsal faaliyetlerle, İzmir’de farklı bir kapıyı araladıklarını ve bu sergiler sayesinde sanata olan ilginin her geçen sene daha da arttığını görmekten mutluluk duyduklarını belirtti.  

Büyük Efes Sanat’ın beşinci yılı için düzenlenen sanatçı Bubi’nin retrospektif sergisinin açılışında olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Liyakat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi; “Düzenlenen sergilerle İzmirlilere sadece sanat değil, bir yaşam anlayışı da kazandırmayı hedefleyen Swissotel Büyük Efes, sanat eserlerinin İzmir’de hayat bulduğu bir platform haline geldi. Bugün burada girişimciliğin temelinin yaratıcılık olduğu ve sanatın yaşamın her alanına yön vermesi gerektiği bilincinin çocuklarımıza kazandırılması fikrinden yola çıkarak aynı zamanda gelecek için, çocuklarımız adına önemli bir projeyi de başlatıyoruz. Sanat dallarında gerçekleştirilen projelerin önemini vurgulamak, farklı bir alana dikkat çekmek ve öncülük etmek amacı ile planlanan ‘Geleceğin Girişimcileri Sanat ile Buluşuyor’ projesi kapsamında; sosyo-kültürel açıdan dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların eğitimi için destek yaratmayı hedefledik. Proje kapsamında oluşturduğumuz fon ile 8 - 12 yaş arasındaki çocuklara girişimcilik programımız kapsamında eğitimler vereceğiz” diye konuştu.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv