Geleceğin yıldız adayları burada yetişiyor

Bornova Belediyesi’nin yaz futbol okulları başladı.

  • 0
  • 404
Geleceğin yıldız adayları burada yetişiyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi’nin yaz futbol okulları başladı. 7-15 yaş arası çocukların eğitim aldığı kurslar büyük ilgi görüyor. Kayıtları devam eden spor okulunda yenetenekleriyle ön plana çıkan çocuklar, Bornova Belediyespor ve Bornova’daki diğer amatör kulüplerin alt yapılarına yönlendiriliyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, yaz tatilindeki öğrencileri spor kursalarına katılmaya davet etti. 
 
Haftada iki gün 
Bornova Şehir Stadı’ndaki kurslar, yüzlerce çocucuğun katılımıyla iki grup halinde veriliyor ve haftanın iki günü, birer saat olarak gerçekleştiriliyor. 2004 - 2005 - 2006 ve 2007 doğumlu çocuklar,  Salı ve Perşembe günleri 08.30 - 09.30 saatleri arasında, 2008 – 2009- 2010 ve 2011 doğumlu minikler ise 09.30 - 10.30 diliminde eğitim alıyor. Futbol okulunda dört profesyonel antrenör görev yapıyor. Yüzlerce çocucuğun eğitimlere başladığı yaz futbol okullarına katılmak isteyenler için kayıtlar devam ediyor.
 
Yetenekli sporcular alt yapılara 
Bornova Belediyesi’nin spor okullarında yetenekleriyle öne çıkan çocuklar, 9 yaş grubundaki takımları ile liglerde mücadele eden Bornova Belediyespor ve Bornova’daki diğer amatör kulüplerin alt yapılarına yönlendiriliyor. Lisansları çıkarılan sporcular yarışmacı takımlara geleceğin yıldızı olma yolunda ilk adımlarını atıyor. 
 
Tam bir futbol kentiyiz 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Anadolu’da futbolun ilk oynandığı yer Bornova’nın tam bir futbol kenti olduğunu belirterek, “Bornova Stadımızla Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarına, 7 semt sahamızla da amatörlere ev sahipliği yapan bir Belediye olarak alt yapılara da büyük önem veriyoruz. Bornova’nın dört bir yanındaki parklarımıza amatör ve profesyonel kulüplerin de futbol okulları faaliyetlerini sürdürdüğü halı sahalar yaptık. Amacımız çocuklarımıza spor yaptırmak ve geleceğin yıldızlarını yetişmesine destek olmak. Yaz tatilindeki çocuklarımızı futbol okullarımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv