Gelinliğini babası tasarladı

Aytenler Maxra Govana Markalar Koordinatörü Alev Ayten ile Küçükdoğan İş Makinaları A.Ş’nin sahibi Uğur Altmışkara, Kaya İzmir Thermal&Convention’da düzenlenen törenle yaşamlarını birleştirdi.

  • 0
  • 4.300
Gelinliğini babası tasarladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Aytenler Maxra Govana Markalar Koordinatörü Alev Ayten ile Küçükdoğan İş Makinaları A.Ş’nin sahibi Uğur Altmışkara, Kaya İzmir Thermal&Convention’da düzenlenen törenle yaşamlarını birleştirdi. 10 yıl önce öğrenim gördükleri Avni Akyol Lisesi’nde tanışan çifti bu özel günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı. 

Aytenler Maxra Govana’nın sahibi Selahattin Ayten ve dedesi Hüseyin Ayten’in kolunda salona gelen  Alev Ayten’in nikah tanıklıklarını Ceren Ayten, Ersin Ayten, Güler Karakaya, Talat Karakaya üstlenirken İş adamı Ali Altmışkara ve Gülfidan Altmışkara’nın oğulları Uğur Altmışkara’nın şahitliğini Recep Altındağ ve Perihan Altındağ üstlendi.
Alev Ayten’nin Maxra Govana  şıklığını yansıtan gelinliğini babası Selahattin Ayten özel olarak tasarladı.  Damat Uğur Altmışkara, Sarar imzasını taşıyan damatlığıyla göz doldurdu.
Kaya İzmir Kongre Merkezi’nde düzenlenen düğünün organizasyonunu My Wedding gerçekleştirirken düğünün en güzel anlarını Etistar fotoğrafçılık ölümsüzleştirdi. Çiçeği burnunda evli çift balayı için rotayı Phuket’e çevirdi.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Ekol Sağlık Grubu 17 Yaşında

Arşiv