Gelinlik Fuarı tam gaz

  • 0
  • 1.489
Yazı Boyutu:


2015 yılında dokuzuncu kezorganize edilecek olan, alanında Avrupa’nın en büyük gelinlik fuarı, IF WEDDINGFASHION İZMİR’in hazırlıkları devam ediyor. Katılımcı, ziyaretçi ve etkinlikçalışmaları için danışma kurulu toplandı.

İZFAŞ’da gerçekleştirilentoplantıya; İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Ege Giyim SanayicileriDerneği Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları BirliğiYnt. Bşk. Yrd. Burak Sertbaş, EgeGiyim Sanayicileri Derneği Üyesi Nedim Örün, Mimar Kemalettin ModaMerkezi Genel Sekreteri Ayfer Akgönenç, İZFAŞ Genel Müdür Yardımcıları ZekiKaratay, Kerim Hasan Tunçağ ile sektör temsilcileri ve İZFAŞ çalışanlarıkatıldı.


IF WEDDING FASHION İZMİR – 9’uncuGelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı Danışma Kurulu toplantısında, 4 – 7Şubat 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek Fuar ile ilgili çalışmalarmasaya yatırıldı.


İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet ŞakirÖrs “Gelinlik Fuarı ile ilgili çalışmalarımızı devam ettiriyoruz, sektörüntalepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda, sizlerin de düşüncelerinizi dikkatealarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Toplantıya katılan MukadderÖzden özellikle galaya katılacak modacının önemine değindi, Burak Sertbaş isealıcının katılımcıyı getireceğini söyleyerek yabancı ziyaretçilerin öneminedikkat çekti.

Nedim Örün, “Geçmişte süslü,taşlı, boncuklu daha çok Ortadoğu’ya ve Anadolu’ya hitap eden ağır modellervardı. Son zamanlarda ise dantel ve sade şık modeller revaçta, önümüzdeki yıliçin gelecek olan trend ise Yunan tanrıları, çok tanrılı modeller olacak” diyesöyledi.


Fuarın hedef katılımcı veziyaretçilerine yönelik İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Rusça veArapça tanıtım broşürleri hazırlanıyor. Yurt içi ve dışı önemli sektörelyayınlarda reklamların yanı sıra yurt dışındaki önemli fuarlarda ve modahaftalarında da tanım çalışmalarına devam ediliyor.


Alım heyetlerinin de önemleüzerinde durulduğu toplantıda, özellikle Arap ülkeleri, Rusya, İran, Almanya,Avusturya, Belçika, Polonya, Fransa, Belarus’un önemli pazarlar olduğuna dikkatçekildi.

IF WEDDING FASHION İZMİR -Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, “Gelinliğin Başkenti” İzmir’de, Türk fuarcılık sektörünün öncü kuruluşu İzmir FuarcılıkHizmetleri ve Kültür Sanat İşleri Ticaret A.Ş (İZFAŞ) tarafından T.C.Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla, İzmir Büyükşehir Belediyesi,Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF),  Ege GiyimSanayicileri Derneği (EGSD) ve Mimar Kemalettin Moda Merkezi destekleriyle organize  ediliyor.   

2014 Gelinlik Fuarı
21’i yabancı 171 firmanınkatıldığı fuar, 24 bin 750 metrekare alan üzerinde düzenlendi. 65 ülkeninbuluştuğu Gelinlik, Damatlık ve AbiyeGiyim Fuarı’na en çok ziyaretçiningeldiği ülke Suudi Arabistan oldu. Bunu İran, Almanya  izledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv