Gelinlik Modasının kalbi If Wedding Falshion İzmir

7 – 10 Şubat 2017 tarihleri arasında, 11. kez düzenlenecek olan IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nda, alan satışının %99’u tamamlandı. Sadece marka tescil belgesi olan firmalara yer verilen fuarda, sektörün öncü isimleri buluşacak.

  • 0
  • 1.067
Gelinlik Modasının kalbi If Wedding Falshion İzmir
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

7 – 10 Şubat 2017 tarihleri arasında, 11. kez düzenlenecek olan IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nda, alan satışının %99’u tamamlandı. Sadece marka tescil belgesi olan firmalara yer verilen fuarda, sektörün öncü isimleri buluşacak.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde gerçekleştirilen Avrupa’nın en büyük Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, IF Wedding Fashion İzmir için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz fuarda, 4 kıtadan 70’e yakın ülkeden ziyaretçinin ağırlandığı IF Wedding Fashion İzmir’de, alan satışının %99’u tamamlandı. Geçen yılın alan satışının şimdiden aşıldığı fuarda, dünya gelinlik modasının öncü isimleri bir araya gelecek.

Katılımcı Kalitesi Yükseliyor
Tüm dünyadan sektör profesyonelleri için bir cazibe merkezi olan IF Wedding Fashion İzmir, 11. yılında da büyümeye devam ediyor. Bu yıl da sadece marka tescil belgesi olan firmalara yer verilen Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’na sektörün ilgisi sevindirirken; fuar, katılımcı kalitesiyle de dikkat çekiyor. Öte yandan IF Wedding Fashion İzmir’de bu yıl yine birbirinden iddialı defileler gerçekleşecek. Fuarda defile yapacak olan katılımcı firmalar, IF Wedding Fashion İzmir’e özel olarak hazırlayacakları koleksiyonlarla gelinlik modasında yeni trendleri belirleyecekler.

Gelinlikten damatlığa, aksesuardan abiye giyime kadar en son moda ürünlerin sergileneceği IF Wedding Fashion İzmir’de; Fuar İzmir A Holü’nde gelinlik, damatlık ve aksesuar, B Holü’nde ise abiye giyim firmaları yer alacak. Ürün gruplarına göre stant yerleşimlerinin yapılacağı fuarda, sektör profesyonelleri aradıkları her şeyi kolaylıkla bulabilecek.

Yurtdışından Ziyaretçi Akını
Her yıl dünyanın dört bir yanından ağırladığı yabancı alım heyetleri ile gelinlik sektörü ihracatına katkı sağlayan IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve AbiyeGiyim Fuarı’nda, 2017 yılı hazırlıkları kapsamında ziyaretçi çalışmaları sürüyor. Yurtdışında ve yurtiçinde devam eden çalışmalar sayesinde sektöründe Avrupa’nın en büyüğü olan fuar, gücüne güç katmaya devam ediyor. Özellikle Avrupa, İran, Ortadoğu ve Rusya’nın yoğun ilgi gösterdiği IF Wedding Fashion İzmir için otel rezervasyonları yapılmaya başlandı. Binden fazla yabancı satın almacı Hosted Buyer ikili iş görüşmeleri kapsamında İzmir’e gelecek.
Yabancı ziyaretçi çalışmalarının önemle üzerinde duran İZFAŞ, fuar hazırlıklarında hız kesmiyor. Dış ticaret firmalarıyla da ortak çalışmaların yapıldığı fuar kapsamında 8 büyük temsilci IF Wedding Fashion İzmir’in yurtdışı ayağında çalışmalarını sürdürüyor. Hollanda’dan Malta’ya, Ürdün’den Japonya’ya, İsveç’ten Tunus’a kadar dünyanın dört bir yanında bulunan temsilciler, yabancı satın almacıları İzmir’de sektör profesyonelleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.
Ziyaretçi çalışmalarının yurtdışı ayağında; ABD, Almanya, Fransa, İngiltere, İran, İspanya, İsveç ve İtalya’da düzenlenen sektör fuarlarına giden İZFAŞ yetkilileri yurtiçinde de çalışmalara devam ediyor. Yurtiçinde her ilde tanıtım ve ziyaretçi çalışmaları yapılırken, sektörün önde gelen yurt dışı ve yurt içi yayın organları ile reklam ve tanıtım çalışmaları da sürüyor.

Gelinlik Tasarım Yarışması: “Zamansız”
Firma defileleriyle renklenen fuar, rekor katılımla gerçekleşen  “Gelinlik Tasarım Yarışması” ile de geleceğin tasarımcılarının belirlendiği bir platform oldu. Gelinlik sektörüne genç tasarımcılar katmak ve sektöre ivme kazandırmak amacıyla fuar kapsamında 7 yıldır gerçekleştirilen, Gelinlik Tasarım Yarışması’nın teması “Zamansız” olarak belirlendi. Bu tema kapsamında geçmişi, bugünü ve geleceği olan; etki alanı geniş gelinlik tasarımları yarışacak. Sunulan tasarımların değerlendirilmesinde; tasarımcının yaratıcılık düzeyi, tasarımın özgünlüğü, yeniliği, giyilebilirliği, yarışma temasına uygun olması, malzeme seçimi,  ürün tasarımının uygulama tekniklerinin geliştirilebilirliği ve uygulanabilirliği gibi kriterler önemli olacak. Yarışmada dereceye giren tasarımcılar IF Wedding Fashion İzmir’de, 7 Şubat günü gerçekleştirilecek final defilesiyle son kez jüri karşısına çıkacak ve kazananlar fuarda açıklanacak.
 
Fuar İzmir’in görkemli atmosferinde düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir; sıra dışı moda şovlarıyla, rekor katılımla gerçekleşen tasarım yarışmasıyla, birbirinden güzel stantlarıyla ve sektörün öncü markalarının katılımıyla 2017 yılında da dolu dolu geçecek. Gelinlik modasının kalbi IF Wedding Fashion İzmir’de atacak

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Atıksız moda

Suudi Arabistan'da 4 Yeni Mağaza

Fashion Week rüzgarı

Muhteşem başlangıç

10. kez IFW

Genç modacı ‘İtalya’daki finale kaldı

Arşiv