Geliri kütüphaneye harcanacak

Karabağlar'da bulunan Fevzi Özakat Anadolu Lisesi öğrencileri anlamlı bir sergiye ev sahipliği yaptı.

  • 0
  • 517
Geliri kütüphaneye harcanacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar'da bulunan Fevzi Özakat Anadolu Lisesi öğrencileri anlamlı bir sergiye ev sahipliği yaptı. Öğrencilerin yaptığı “Kardeşim İçin” adlı resim sergisinden elde edilecek gelir Tire’de bulunan kardeş okulların kütüphane yapılmasında kullanılacak.
Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası Sanat Galerisi’ndeki serginin açılışına Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Güven Güngörmüş, Fevzi Özakat Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Kemal Namlı, meclis üyeleri, sanatseverler ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Serginin geliri kütüphane için harcanacak
Öğrencilerin yaptığı resimlerin satışından elde edilecek gelir sosyal sorumluluk projesi kapsamında kardeş okul olarak seçtikleri Tire Gökçen Efe Ortaokulu'na kütüphane yapılması için harcanacak. Açılışa katılan genç ressamlar çok heyecanlı olduklarını belirtirken, öğretmenleri sayesinde bu sergiyi açtıklarını söylediler ve kendilerine destek olan Karabağlar Belediyesi'ne de teşekkür ettiler.

Öğretmene fidan sertifikası
Sergiyi gezen Başkan Yardımcısı Güven Güngörmüş sosyal sorumluluk projesi sayesinde resim yapan çocukları tebrik ederken, sergiyi hazırlayan öğretmenleri Kemal Namlı’ya da doğa dostu belediye olarak fidan sertifikası verip teşekkür etti.
“Kardeşim İçin” resim sergisi 9 Haziran tarihine kadar açık kalacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv