Genç yetenekler Buca'da sahne aldı

Buca Belediyesi, genç yetenekleri sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

  • 0
  • 239
Genç yetenekler Buca'da sahne aldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi, genç yetenekleri sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Buca Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen, İzmir’in parlayan yıldızlarının sahne tecrübesi kazanıp, sanatlarını geniş kitlelere ulaştırmasını sağlayan ‘Parlayan Yıldızlar’ serisinde bu kez kemanda Naz İrem Türkmen ve piyanoda Çağdaş Özkan sahne aldı. Minik sanatçılar üstün performanslarıyla büyüledi.

Buca’yı sanat ve kültürün başkenti yapmak için yola çıkan Buca Belediyesi, Bucalıları her sezon sanatın ve kültürün onlarca dalının benzersiz örnekleriyle buluşturmak için yoğun programlar sunuyor. Birbirinden değerli sanatçıların katıldığı söyleşiler, yurtdışından gelen tiyatro toplulukları, müzikaller ve muhteşem resitaller Buca’nın atmosferini sanatla dolduruyor. Her sezon yepyeni programlarla sanatseverlere unutulmaz saatler yaşatan Buca Belediyesi yılın 12 ayı sürdürdüğü artık klasikleşen etkinlikleriyle de göz dolduruyor.

Gelecek nesillerin sanatla yoğrulmuş, inceliklerini ve duyarlılığını yakalamış bireyler olması için çalışan Belediye, Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlediği “ Parlayan Yıldızlar” serisiyle minik yeteneklerin tecrübe kazanmasına olanak sağlıyor.

Parlayan yıldızlar serisinde bu kez Naz İrem Türkmen ve Çağdaş Özkan sahne aldı. Naz İrem Türkmen kemanıyla sergilediği üstün performansla kulakların pasını silerken, piyanoda Çağdaş Özkan yeteneğiyle göz doldurdu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

Arşiv