Gençler bisikletlerini törenle aldı

  • 0
  • 1.468
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi’nin desteği ile İzmir Otomobil Kulübü Bisiklet Şubesi’nin düzenlediği, Tansaş’ın ana sponsorluğunu üstlendiği ‘Tansaş 3. Liselerarası Bisiklet Yarışları’nda ilk üç dereceye giren takımlara  bisikletleri Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle verildi. Törene Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Tansaş Genel Müdür Yardımcısı Şevki Tuncer Accell Bisikletleri Yönetim Kurulu Başkanı Önder Şenkol, Accell Bisikletleri Reklam ve Halkla ilişkiler Müdürü Rüya Şenkol, Bianchi Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Muhlis Dilmaç, Organizasyon Komitesi Başkanı Erol Hülagü ve sporcular katıldı.

68 liseden, 470 sporcunun katıldığı yarışlarda dereceye giren 18 sporcuya  Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan Bianchi MTB bisikletleri  teslim ederek gençleri kutladı.
Bisiklete binmeyi ihmal etmeyen ve gençlere daima destek olduğunu ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, kent dönüşümüyle bisikletin hayatımızdaki yerinin artacağına işaret etti. Tartan, “Kentsel dönüşümle birlikte Konak sınırlarında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle 20 kilometrelik bisiklet parkuru yapacağız. Karşıyaka’dan Güzelbahçe’ye kadar bisikletle rahatlıkla gezebileceksiniz” dedi. Tartan, yarışlara katılan tüm gençleri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Tansaş Genel Müdür Yardımcısı Şevki Tuncer, Tansaş olarak her sene farklı proje ve aktivitelere imza atarak, İzmirli gençlere sporu sevdirmeye devam ediyoruz. Bu projenin içinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Organizasyon Komitesi Başkanı Erol Hülagü, kendilerine destek olan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a, Accell-Bianchi Bisiklet ve Pizza’ya teşekkür ederek, bu organizasyonu uzun süre devam ettirmek istediklerini söyledi.
19 Mayıs tarihinde ilk eleme turuyla başlayan bisiklet yarışının ikinci elemeden sonra finali 3 Haziran’da yapılmıştı. Finale kalan 9 takım sporcuları Kordon’da kıyasıya yarışarak büyük finale kalmayı hak etmişlerdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv