Görümce, İzmirliler ile buluşuyor

BKM´nin yapımcılığını gerçekleştirdiği, Gupse Özay´ın hem senaryosunu yazıp hem de başrolde oynadığı “Görümce” filmi 2 Aralık Cuma günü vizyona giriyor.

  • 0
  • 723
Görümce, İzmirliler ile buluşuyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

BKM´nin yapımcılığını gerçekleştirdiği, Gupse Özay´ın hem senaryosunu yazıp hem de başrolde oynadığı “Görümce” filmi 2 Aralık Cuma günü vizyona giriyor.
 
 “Görümce” filminde Gupse Özay´a başrollerde Buğra Gülsoy ve Eda Ece eşlik ediyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda Zeynep Kankonde, Danilo Zanna, Özlem Tokarslan, İnci Pars, Dilşah Demir, Özlem Öçalmaz gibi isimler rol alıyor.
Filmin yönetmenliğini ise daha önceden Patron Mutlu Son İstiyor ve Kocan Kadar Konuş filmlerinden tanıdığımız Kıvanç Baruönü yapıyor.
Filmin Başrol Oyuncuları İzmir Optimum Outlet’e Geliyor
Filmin İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ulusal galasının ardından, BKM için adeta bir klasik haline gelen İzmir galası, başta Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece olmak üzere, tüm oyuncuların katılımıyla 2 Aralık Cumartesi günü Devajans organizasyonu ile İzmir Optimum Outlet, Cinemaximum salonlarında gerçekleştirilecek.
 
BKM Ege Bölge Temsilcisi Devajans Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada, “Beşiktaş Kültür Merkezi olarak İzmir’i çok önemsiyor ve kentimizdeki sanatseverleri böyle nitelikli organizasyonlarla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Film galalarımız yıl boyunca devam edecek. Tüm İzmirli sinemaseverleri keyifli saatler geçirmeye davet ediyoruz” dedi.
 
Filmin Konusu
Yeliz fazlaca düşkün olduğu erkek kardeşi Ahmet’le mutlu mesut yaşamaktadır. Fakat Ahmet bir kıza aşık olup evlenme teklifi edince dünyası başına yıkılır. Aman canım ne olacaktır, şimdiye kadarki kız arkadaşlarını ayırdığı gibi bunları da ayırabilir. Yeliz, arkadaş grubuyla kafa kafaya verip ayırma planlarına başlar. Bir tarafta Yeliz, bir tarafta Deniz ve her şeyden habersiz Deniz’i ablasının tuzaklarından korumaya çalışan Ahmet’i türlü komik maceralar beklemektedir…

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv