Grup Her Telden, LÖSEV Yararına Sahne Aldı

Grup Her Telden LÖSEV yararına Ege’de sahne aldı.

  • 0
  • 369
Grup Her Telden, LÖSEV Yararına Sahne Aldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Grup Her Telden LÖSEV yararına Ege’de sahne aldı. Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde “Grup Her Telden”  Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yararına konser verdi. Ege Üniversitesi LÖSEV Gönüllüleri Topluluğu tarafından düzenlenen konsere, Çağdaş Akıncı, Vildan Turan Akıncı, LÖSEV Gönüllü Annesi Aysel Doğan, akademisyen ve  öğrenciler katıldı.

Konser öncesi kısa bir konuşma yapan Ege Üniversitesi LÖSEV Gönülleri Topluluğu Başkanı Binnur Ülke İlgem, “Bugün burada sizlerle bir arada olmanın, ortak hislerimizi paylaşıyor olmamızın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Topluluk olarak amacımız Üniversitemizde gönüllü sayımızı arttırarak her geçen gün büyümek, etkinliklerimizin ve projelerimizle sesimizi daha fazla duyurabilmek. Peki, gönüllü olmak nedir? Elbette hepimizin bir cevabı olacaktır bu soruya. Bizler için gönüllü olmak, küçük bir gülümsemeye sebep olma isteğidir. Fedakâr olmaktır, mücadele etmek ve sevmektir. Ama en çok da farkında olmaktır. Lösemi ve kanserin farkında olmaktır. Bununla mücadele eden bir çocuğun farkında olmaktır. Çünkü bizler biliyoruz ki en etkili ilaç moraldir ve sevgidir” dedi.

İki bölümden oluşan konserde “Grup Her Telden” bağlama, solo ve koro eşliğinde dinleyicilere güzel bir müzik keyfi yaşattı. Konserin birinci bölümünde Grup Her Telden’in üyeleri “Şu İzmir’den Aman, Ben Yürürüm Yane Yane, Edremit’in Gelini, Söyleyemedim, Aşk Yalanmış, El Gibi, Bir Fincan Kahve Olsam, Hele Nolur Nolur” şarkılarını seyirciler eşliğinde söyledi. Daha sonra Çağdaş Akıncı ve Vildan Turan Akıncı katılımıyla da balkan yöresine ait şarkılar dinleyicilerle buluştu.

İkinci bölümde ise LÖSEV gönüllü annesi Aysel Doğan şarkı söyledi. Konser Grup Her Telden’in “Sevdalı Gelin, Yârim Derdini, Karadır Kaşların, Sağım Yalan Solum Yalan, Ninna Yârim Ninna, Oğullarım, Hopa Şinanay ve Bombili Bili Bili Bom” parçalarını seslendirmesinin ardından sona erdi.

Konserde Grup Her Telden’in üyeleri  Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kampüs Kliniği  Dâhiliye Hekimi  Dr. Hulusi Sam, Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitü Sekreteri Hasan Şahin, Ege Üniversitesi Organ Nakli Merkezi Başhemşiresi Nebile Özdemir ve Betül Ünal, Mahsum Sızlanan, Sayım Ecer, Hakan Çubukçu, LÖSEV gönüllü annesi Aysel Doğan, Çağdaş Akıncı,  Vildan Turan Akıncı, Anıl Sam, Ozan Sam, teşekkür belgelerini aldılar.
Nazlı Ersözlü-Delil Ekin İZMİR(Ege Ajans)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv