GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DAN KAHKAHA TUFANI

  • 0
  • 876
GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DAN KAHKAHA TUFANI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ekranların en çok izlenen eğlence programı olan "Güldür Güldür Show" geçen sene yapılan  gösterilerinden sonra gelen yoğun istek üzerine yeniden Fuar Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama Organizasyonu ile İzmir seyircisiyle buluştu. Geniş oyuncu kadrosu, birbirinden eğlenceli skeçleri ve sürprizleriyle izleyenlere unutulmaz iki eğlence gecesi yaşattı.
 
Oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Alper Kul, Aylin Kontante Kul, Erdem Yener, Rüştü Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Aziz Aslan, Özgün Aydın, Uğur Bilgin ve İrem Sak gibi birbirinden yetenekli genç oyuncuların bulunduğu Güldür Güldür Show ekibi günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya yine kendi mizah anlayışları ile yeni yaklaşımlar ve yeni skeçler ile çözümler getirdi.

EVLİLİK TEKLİFİ SÜRPRİZLERİ
Güldür Güldür Show’un tüm gösterilerinde olduğu gibi İzmir gösterisi de sürprizlere sahne oldu. Her iki günde salonu dolduran seyirciler hem evlilik teklifi sürprizlerine şahit oldu hemde keyifli saatler geçirdi.

GÖSTERİ SONRASI BAKLAVA KEYFİ
Avrupa turnesinin devamı olarak İzmir’e gelen Güldür Güldür Show ekibi, gösteri sonrasında kendilerini dakikalarca ayakta alkışlayan seyircileri sahneye alarak fotoğraf çekildi. Turnenin bitişini sahnede baklava yiyerek kutlayan oyuncular ve organizasyon ekibi gösteri sonunda birbirlerini tebrik etti.

ERHAN GÖLBEY:”BU YAZ İZMİR VE EGE BÖLGESİNDE SÜRPRİZLERİMİZ VAR”
Organizasyonu gerçekleştiren BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada "tüm sanatseverleri günlük hayatın stresinden biraz olsun uzaklaştırıp, güldürebildik ise ne mutlu bize. Bu yaz İzmir ve Ege Bölgesinde sürprizlerimiz olacak” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv