Güloğlu'ndan 42’nci yıl pikniği

  • 0
  • 2.094
Güloğlu'ndan 42’nci yıl pikniği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kuruluşunun 42’ncı yılını kutlayan Güloğlu Plastik, çalışanları ve aileleri ile birlikte Tire’de düzenlediği ‘’Piknik Şenliği’’nde buluştu.
Yönetim Kurulu Başkanı Seracettin Güloğlu ve Genel Müdür Gülçin Güloğlu ev sahipliğinde düzenlenen piknik, özel organizasyon ve animasyonlara sahne oldu. Çalışanlar çuvalla zıplama, kaşık ile yumurta taşıma, sandalye kapmaca, halat çekme vb. oyunlarla eğlenerek stres atarken,  anne ve babalarının yarışmalarını ilgiyle izleyen küçükler’de palyaçoların kendileri için hazırladığı sürpriz ve oyunlarla doyasıya bir gün yaşadı. Piknik te birbirinden özel ve güzel görüntüler sergilendi. Oyunların bazılarında başarılı olanlar çeyrek altınla ödüllendirildi.



Etkinlik programı çerçevesinde ‘’çalışanları ile büyük aile olma ve sürekliliğini sağlamayı hedefleyen’’ Güloğlu Plastik Yönetimi 5 ve 10 yılını dolduran çalışanlara plaket ve ödüllerinin verildiği piknik etkinliğinde konuşan Genel Müdür Güloğlu, çalışanları ve aileleri ile birlikte geçirmeyi planladıkları piknikle, hem yılın yorgunluğunu atarken, hemde aile olmanın gereğini yerine getirdiklerini söyledi.









Güloğlu Plastik’in vizyonuna ulaşma ve stratejisini gerçekleştirmede çalışanlarının önemli katkılar sağladığını ifade eden Güloğlu, “Büyük Güloğlu Plastik Ailesi’’ olma hedefini hep birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Yönetim Kurulu başkanı Seracettin Güloğlu ise 42 yıl önce’den bu güne gerçekleşen tutarlı ve planlı bülümeden duyduğu mutluluğu dile getirdi ve Güloğlu’nu oluşturan siz değerli ailem ile gurur duyuyorum” dedi.
 

Olcay Kayar, Seracettin Güloğlu
Birol, Canberk, Sevinç Kolgu
Nizamettin Özkan, Gülçin Güloğlu
Kamuran, Berat, Şenol Kolgu
 
Seracettin -Emel Güloğlu
Gülçin Güloğlu

Ayça, Osman- Nesrin Kaya
Gülsemin- Barış İştunca
Özlem-Naci- Zeynep Kartı
Melek, - Beste, Cumhur Balkıs
Esin- Celalettin Turgut
Sezgin- Seren, Ayaz Badak
Gülçin Güloğlu, Esra Boyacıoğlu
Selim- Gülay, Sidelya Tatlıdil 
Demet- Fikret Çelingir
Ece-Emre, Ege Gerçekli


Hidayet- Ruhan Tonguç
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv