Gülsin Onay ve öğrencilerinden unutulmaz konser

Başarılarıyla Türkiye’nin gururu olan, dünyaca ünlü piyanistimiz Devlet Sanatçısı Gülsin Onay’ın Ustalık Sınıfına katılan öğrenciler ve Gülsin Onay MÜZİKSEV’ de uzun süre unutulmayacak bir konser verdi.

  • 0
  • 518
Gülsin Onay ve öğrencilerinden unutulmaz konser
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Başarılarıyla Türkiye’nin gururu olan, dünyaca ünlü piyanistimiz Devlet Sanatçısı Gülsin Onay’ın Ustalık Sınıfına katılan öğrenciler ve Gülsin Onay MÜZİKSEV’ de uzun süre unutulmayacak bir konser verdi. İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’ nın (İKSEV) Karataş binasında 19, 20, 21 Kasım günleri yapılan ustalık sınıfında yoğun bir çalışma dönemi geçiren genç piyanistler Bach’tan Mozart’a, Chopin’den Debussy’e başarılı yorumlarıyla bolca alkışlandı.

Çok verimli bir çalışma yaptıklarını anlatan Gülsin Onay, öğrencilerinin hepsinin üstün yetenekli olduğunu belirtti ve geleceğin piyanistleriyle çalışmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi.

Onay, ustalık sınıfına katılan öğrencileri Beste Tanağardigil, Emre Nurbeyler, Pelin Değirmencioğlu, Ateş Güldoğan, Nil Güngör, Can Özükan, Papatya Biter, Telvin Deniz Çelik, Alp Birsel, Ece Tuncay ve Aykut Yusuf Akarslan’a katılım belgelerini dağıttıktan sonra unutulmaz bir Chopin yorumuyla geceyi sonlandırdı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv