Gültepeli Göçmenler Ata’sını Unutmadı

İzmir'in merkez ilçesi Konak’ta faaliyet gösteren Gültepe Makedon Göçmenleri Derneği, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete uğurlanışının 79. yıldönümü dolayısıyla lokma döktürdü.

  • 0
  • 590
Gültepeli Göçmenler Ata’sını Unutmadı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir'in merkez ilçesi Konak’ta faaliyet gösteren Gültepe Makedon Göçmenleri Derneği, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete uğurlanışının 79. yıldönümü dolayısıyla lokma döktürdü.  Gültepe Meydanı'nda düzenlenen anma törenine Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın yanı sıra Balkan Göçmenleri Federasyonu’na bağlı derneklerin yöneticileri, sendikacılar, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

RUHU ŞAD OLSUN
Gültepe Makedon Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve O’nun ilkelerinin her zaman takipçisi olacaklarını belirtti. Atatürk'ün aziz ruhu için lokma döktürerek, O’nu unutmadıklarını bir kez daha göstermek istediklerini söyleyen Özkardeşler, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle, minnetle ve rahmetle anıyoruz” dedi. Lokma törenine katılan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ise, Atatürk’ün büyük bir lider ve devlet adamı olduğunu hatırlatarak, "Mustafa Kemal Atatürk yaşamı boyunca çok büyük işlere imza attı. En önemlisi Cumhuriyet'i kurarak özgür bireyler olarak yaşamamızı sağladı. O'nun adına ne yapsak az.  Saygıyla, minnetle, şükranla ve özlemle anıyoruz. Ruhu şad olsun" diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Pekdaş ve beraberindekiler Gültepe sakinlerine lokma ikramında bulundu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv