Güvenli Turizm Sertifikası ile Hizmetlere devam

Wyndham Grand İzmir Özdilek, Kültür ve Turizm Bakanlığı adına Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan “Güvenli Turizm Sertifikası” denetlemesini başarıyla geçerek bu sertifikaya İzmir merkezde sahip olan ilk beş yıldızlı otel oldu.

  • 0
  • 2.485
Güvenli Turizm Sertifikası  ile Hizmetlere  devam
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Wyndham Grand İzmir Özdilek, Kültür ve Turizm Bakanlığı adına Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan “Güvenli Turizm Sertifikası” denetlemesini başarıyla geçerek bu sertifikaya İzmir merkezde sahip olan ilk beş yıldızlı otel oldu.  Dünyayı etkileyen salgınla mücadelede de gerekli tüm hijyen önlemlerini en üst seviyede aldıklarını belirten Wyndham Grand İzmir Özdilek’in Genel Müdürü Funda Çam “Bizler, zorlukların başarıyı daha da çok kıymetli kıldığını düşünüyoruz” dedi. 

“Misafirlerimize güvenle hizmet veriyoruz”
Özdilek ailesi olarak biz her zaman “Değişmeyen tek şey değişimdir’’ ilkesi ile hareket ediyoruz diyen Funda Çam, “Tüm dünya ülkelerini etkileyen salgın süreci de bu ilkemizin haklılığını yeniden kanıtladı. Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada çok ciddi bir değişim dönemi yaşanıyor. Toplumların hayata ve çevreye karşı bakışı değişiyor. Bu büyük değişimin yaşandığı süreçte profesyonel ekip arkadaşlarımla birlikte, aldığımız detaylı eğitimler ve titizlikle uygulanan hizmet süreçlerimizle beş yıldızlı uluslararası zincire bağlı bir otelin sağladığı, üstün kalitede güvenilir hizmet sağlamaya devam ediyoruz. Gelecekte de açıldığımız ilk günden bu yana aldığımız birçok ödülle perçinlenen başarılarımızın devam edeceğinden eminim. Otelimiz konforlu konaklamalara, başarılı toplantılara, unutulmaz güzellikteki düğün ve davetlere en güvenilir şekilde ev sahipliği yapmaya devam edecektir.’’ dedi.

 

Dünya çapındaki Wyndham otelleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda üst üste iki yıl Best Of Wyndham Grand seçilen Wyndham Grand İzmir Özdilek, üstün hizmet kalitesi ve deniz kıyısındaki konumuyla misafirlerine benzersiz bir konaklama deneyimi sunarak “Şehrin En İyi Oteli” iddiasının da karşılığını da veriyor.

 

Qualitasspa’dan 5 yıldızlı konfor

Ayrıca otelin bünyesinde yer alan Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center’daki muhteşem havuz keyfiyle konuklar, yaz boyunca güneşin ve temiz havanın keyfini havuzda doyasıya çıkartabiliyor. Termal SPA merkezi üyelerine ve otel misafirlerine açık - kapalı havuzlar kullanımı sağlamanın yanı sıra jakuzi, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, aromaterapi odası, fitness center kullanım imkanı sunuyor. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Prıncess Kuşadası'nda

Neopolis heykellerine hayran kaldı.

İzmir’e 2024 için kruvaziyer akını

Yasa teklifi Kendi içinde çelişkilerle dolu ve turizme katkı sağlaması söz konusu değildir.

İzmir Uluslararası Kruvaziyer Hatları Birliği’nde

İzmir’de Turizm Teknolojileri Araştırma Merkezi kurmak istiyoruz

Arşiv