Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğrencileri yıl sonu Sergisi açıldı

Ege Üniversitesi 38. Kültür, Sanat ve Spor Şenliği etkinlikleri kapsamında  EÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Öğrencileri  Yıl sonu Sergisi sanatseverlerle buluştu.

  • 0
  • 565
Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğrencileri yıl sonu Sergisi açıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi 38. Kültür, Sanat ve Spor Şenliği etkinlikleri kapsamında  EÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Öğrencileri  Yıl sonu Sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergiye katılanlar, plastik sanatlar alanında farklı atölyelere ait desen, temel tasarım, grafik tasarım, akrilik ve yağlıboya teknikli çok sayıda çalışmayı bir arada görme fırsatı yakaladı.

Serginin açılışında konuşan  Prof. Dr. Merih Tekin Bender, “EÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü üniversitemizin güzide bölümlerinden birisi. Öğrencilerimizin eserlerinden oluşan bu sergi bizler için büyük önem arz ediyor. Sergiye emek veren bütün öğrencilerime ve akademisyen arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Sergilenen eserler, Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü  öğretim üyeleri Prof. Dr. Merih Tekin Bender, Doç. Dr. Melek Şahan, Doç. Dr. Dizar Ercivan Zencirci, Yrd. Doç. Dr. Ekin Boztaş ve Yrd. Doç. Dr. Emine Halıçınarlı tarafından seçildi.

Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi’nde açılan sergi, 22 Mayıs Pazartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.
İZMİR(Ege Ajans/Alper Çakır-Berkay Özden)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv