Hakan Aysev’den Muhteşem Urla Konseri

  • 0
  • 1.033
Hakan Aysev’den Muhteşem Urla Konseri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Müzik dünyasının önemli isimlerinden biri olan Tanju Okan anısına bu yıl 16’ncısı yapılan yat yarışları kapsamında Opera sanatçısı Hakan Aysev konseri düzenlendi. İskele Futbol sahasında Urlalı hayranlarıyla buluşan Aysev, birbirinden güzel Tanju Okan şarkıları seslendirdi.

Dünyaca Ünlü Tenor Hakan Aysev’in konserine Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Sibel Uyar, Uzun Ada Deniz Komutanı Albay Necati Koray Salar, Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır, sporcular ve Urlalı sanatsever katıldılar.

Bir buçuk yıldır Urla’da yaşadığını ifade eden Türkiye’nin Pavarotti’si Aysev, artık Urlalı olduğunu vurgulayarak, böylesine güzel adamların çıktığı Urla’da yaşıyor olduğum için her gün şükrediyorum sözleriyle Urla’ya olan bağlılığını dile getirdi. Ünlü tenor, Kaymakam Demiryürek’e ve Başakan Uyar’a bu konser sayesinde kendisini Urlalı sanatseverler ile buluşturdu için teşekkürlerini sundu.

Eğlence dolu keyifle geçen konserin sonunda Kaymakam ve Belediye Başkanı Hakan Aysev’e çiçek takdim ettiler. Kaymakam Demiryürek, “spor ve sanatı bir arada yaşatmak adına Hakan Aysev’e konser teklifi götürdüğümüzde, hiçbir karşılık beklemeden Urla’ya benim de bir katkım olsun sözleriyle teklifimizi kabul ettiği için çok teşekkür ederiz. Sanatçı yönüyle olduğu kadar insani yönüyle de mükemmel bir insan” sözlerine yer verdi.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv