Hasret Bitiyor, Pınar Karşıyaka Evine Dönüyor

Pınar Karşıyaka, 2017 - 2018 sezonunu İzmir'de Pınar Cup ile açıyor. 15-16 Eylül 2017 tarihlerinde güçlü rakiplerle karşı karşıya geleceği Pınar Cup 2017’de taraftarlarıyla buluşacak.

  • 0
  • 503
Hasret Bitiyor, Pınar Karşıyaka Evine Dönüyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Pınar Karşıyaka, kendi adına düzenlenen Pınar Cup Turnuvası’nda güçlü rakiplerle karşılaşmaya hazırlanıyor. 15-16 Eylül 2017 tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda düzenlenecek olan turnuvaya, Pınar Karşıyaka’nın yanı sıra Demir İnşaat Büyükçekmece, Trabzonspor ve Zielona Gora basketbol takımları katılıyor.

Pınar Karşıyaka sezona iddialı başlıyor
Türk Basketbolu’nun lokomotif takımlarından olan Pınar Karşıyaka 2017 – 2018 sezonuna iddialı başlayacak. Bu sezon ilk defa taraftarı ile buluşacak Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı yeni sezona Pınar Cup 2017’yi kazanarak başlamak istiyor.

Trifunovic'ten taraftara mesaj
Pınar Karşıyaka'nın yeni antrenörü Aleksandar Trifunovic, "Böyle bir şehirde ve kulüpte, Avrupa'nın en iyi atmosferlerinden birini yaratan Karşıyaka taraftarının desteğiyle çalışacak olmaktan dolayı çok gururluyum. Pınar Cup ile birlikte yepyeni bir mücadeleye başlıyoruz. Biz, taraftarın desteğini hak eden, pes etmeyen ve taraftarın tutkusuna uyum sağlayan bir takım olacağız. Takımımızın başarısını taraftarlarımıza kanıtlayıp aramızdaki bağı daha da kuvvetlendireceğiz" dedi.
 
Pınar Cup Programı
 
15 Eylül Cuma                    16:30 Büyükçekmece – Zielona Gora
                                               19:00 Pınar Karşıyaka - Trabzonspor
 
16 Eylül Cumartesi          14:30 3.lük Karşılaşması
                                               17:00 Final Maçı
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv