Hastanede Su Altı Fotoğraf Gösterisi

 Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi personeli için düzenlenen “Su Altı Fotoğrafları Gösterisi”  oldukça beğeni ve ilgiyle karşılandı.

  • 0
  • 715
Hastanede Su Altı Fotoğraf Gösterisi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi personeli için düzenlenen “Su Altı Fotoğrafları Gösterisi”  oldukça beğeni ve ilgiyle karşılandı.
 
Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Okan Korkmaz’ın başkanlığında yürütülen sosyal komite ekibi, çalışan personelin moral ve motivasyonu yükseltmek için sosyal etkinlik günleri düzenlemeye başladı. Bu kapsamda hastaneye davet edilen Su altı Fotoğraf Sanatçısı Bülent Şelli’nin fotoğraflarından oluşan etkinlik sağlık çalışanlarının hastane içinde farklı bir atmosferde dolaşmasını sağladı.
 
Yurt içi ve yurt dışı denizlerde çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan sunumda Bülent Şelli “2009 yılından itibaren su altı fotoğrafçılığını ve su altı videoculuğunu özellikle İzmir’de daha iyi seviyelere getirmek için çalışmalara başladım. Şu anda denizle temas eden bütün yerleşim yerlerindeki arkadaşlarımın da katılımıyla su altı fotoğrafçılığı çok geniş bir boyuta ulaşmış durumda. Bu çok sevindirici bir şey çünkü her sualtı fotoğrafıyla ilgilenen kişi denizlerimizi koruma adına bilinçlendirilmiş oluyor. Dışarıdan baktığımızda denizlerimiz iç açıcı mavi su birikintisi olarak gözlenebilir, ancak deniz altlarımız bilinçsiz ve kontrolüz avcılık küresel ısınma ve insanlar tarafından oluşturulmuş kirlilik baskısı ve mavi bir çöle dönüşmenin tehdidi altında. Bu nedenle kamu kurumlarında da bu önemli konuya dikkat çekmek istedim.  Özellikle deniz kirliliğini engellemek ve deniz altındaki güzelliklerle sağlık çalışanlarımızı tanıştırmış olmaktan mutluyum.” dedi.
 
Sanatçı fotoğraf sunumunun ardından Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Okan Korkmaz’ın yazmış olduğu şiirleri de okuyarak izleyicilere keyifli anlar yaşatırken yurtdışı denizlerinde çektiği fotoğraflar hakkındaki anılarını da paylaştı.
 
Korkmaz “Çalışanlarımızda kurum bilinci oluşturmak ve insan sağlığını korumanın yanında deniz altı sağlığı konusunda da farkındalık yaratmak açısından bu ve buna benzer organizasyonları düzenlemekten mutluyuz. Çalışanlarımız böyle etkinliklerde birbirleri ile kaynaşma fırsatı bulurken, kısada olsa yoğun iş temposundan uzaklaşarak sonrasında daha yüksek motivasyonda daha verimli hizmet vermeye devam ediyor.” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv