Havada Karada, Sevgi ve Saygıyla Sunarım

Sunuculuk ve organizasyon konusunda, Bugüne kadar sayısız organizasyonda yer alan, özellikle sunuculuk alanında farklı format ve içerikte birçok etkinliğin aranan isimlerinden olan Mehmet Necati Şentürk, ,“İzmir, Ege, Türkiye’nin herhangi bir yeri hatta sınırlarımızın ötesi hiç fark etmez. Havada karada, sevgi ve saygıyla sunarım” dedi.

  • 0
  • 950
Havada Karada, Sevgi ve Saygıyla Sunarım
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sunuculuk ve organizasyon konusunda,  Bugüne kadar sayısız organizasyonda yer alan, özellikle sunuculuk alanında farklı format ve içerikte birçok etkinliğin aranan isimlerinden olan Mehmet Necati Şentürk, ,“İzmir, Ege, Türkiye’nin herhangi bir yeri hatta sınırlarımızın ötesi hiç fark etmez. Havada karada, sevgi ve saygıyla sunarım” dedi.



Enstrüman ve sanatçı taklitleri ile başlayan sahne yolculuğunda birkaç özel tiyatroda oyunculuk deneyiminin ardından, kendini sunuculuk kulvarında bulan Şentürk; protokol sunumları, açılış, temel atma törenleri, ulusal bayram kutlamaları, müzayedeler, özel formatlı yarışma sunumları, eğlenceli takım organizasyonları yapan ajanslar, belediyeler, kişi ve kurumlar tarafından tercih ediliyor.

 Şentürk “Türkiye’de kendi alanında önemli markalar arasına girmeyi başarmış, proje bazlı organizasyonlar yapan, sunucu konusunda risk almak istemeyen kurum ve kuruluşların öncelikli olarak aklına gelen isimlerden biri olmak tarifsiz bir mutluluk. Böylesine organizasyonların içinde olmayı kişisel gelişim açısından da önemsiyorum” dedi.






TAKIMDAŞ OLURUM
Çalıştığı organizasyon şirketleri ya da direkt olarak firmalar tarafından arandığında, kendisini adeta o yapının bir çalışanı gibi düşünerek hareket ettiğini, firma tarafından sunum için hazır metin verilmediyse kendi hazırlığını bizzat yaptığını, bunun da sunumlarda tercih edilme nedenlerinden olduğunu söyleyen Mehmet Necati Şentürk “İlk briefi aldığım andan itibaren sunum süreci başlamıştır. O kurumun takımdaşı olurum. Hiçbir organizasyona hazırlıksız gitmem. Araştırırım, okurum, çalışırım. Kurumsal kimliği doğrultusunda, etkinliğin içeriğine göre doğru mesajları misafirlerimize ‘nasıl ulaştırırız’ın derdine düşerim. Bir de iyi asiste edilirse süreç, alın size unutulmaz bir organizasyon daha” diye konuştu.

Dileyen firmaların etkinlik kapsamında konuşmacı olacak yöneticilerine diksiyon ve konuşma becerilerini artıracak eğitimler vererek katkıda da bulunabildiğini sözlerine ekledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv