Haydi Çocuklar Tiyatroya

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği Adile Naşit Çocuk Tiyatrosu Günleri, İzmir Sanat Etkinlikleri Merkezi oyuncularının sahneledikleri Sevgi Çemberi oyunuyla başladı. 24 Şubat’a kadar sürecek Adile Naşit Çocuk Tiyatro Günleri’nde her gün farklı bir oyun minik tiyatro severlerle buluşacak

  • 0
  • 360
Haydi Çocuklar Tiyatroya
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği Adile Naşit Çocuk Tiyatrosu Günleri, İzmir Sanat Etkinlikleri Merkezi oyuncularının sahneledikleri Sevgi Çemberi oyunuyla başladı. 24 Şubat’a kadar sürecek Adile Naşit Çocuk Tiyatro Günleri’nde her gün farklı bir oyun minik tiyatro severlerle buluşacak.

Sanat ve sanatçıyı halkla bir araya getirerek özgür bir sahne yaratan Gaziemir Belediyesi, düzenlediği Adile Naşit Çocuk Tiyatrosu Günleri’yle çocuk oyunlarını Gaziemirli minik seyirciyle buluşturuyor. Atatürk Kültür Merkezi’nde İzmir Sanat Etkinlikleri Merkezi oyuncularının sahneye koydukları Sevgi Çemberi oyunuyla başladı. Çocukları tiyatroyla buluşturan belediye oyundan önce miniklere hikaye kitabı da dağıttı.

24 Şubata kadar sürecek Adile Naşit Çocuk Tiyatrosu Günleri kapsamında her gün farklı bir oyun minik seyirciyle buluşacak. Tiyatro günleri kapsamında sırayla Kar Faresi, Çevreci Afacanlar, Zarfsız Kuşlar, Hayvanlar Çiftliği oyunları Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da miniklerle buluşacak. Cumartesi günü Sarnıç Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda sahnelenecek Kalbi Kırılan Oyuncak oyunuyla çocuk tiyatrosu günleri sona erecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bonfil'den Bangkok Sokak Lezzetleri

Çocuk Senfoni Orkestrası ‘Bahara Merhaba’ dedi

Öğrencilerle iftar

Moncef Genoud rüzgarı esti

Caz Tarihine Bakmak Embryo Live

Unutulmaz konser

Arşiv