Hayır kurumları yararına “Perde” diyecek

İzmir Amatör Levanten Tiyatro Topluluğu 12. yılında yine Hayır Kurumları yararına 2 perdelik bir komedi ile sahneye çıkacak.

  • 0
  • 1.116
Hayır kurumları yararına “Perde” diyecek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ray Cooney’in yazdığı, Vedat Güzel’in yönetmenliği, Aysel Güzel’in sanat yönetmenliğini, Ebru Öngen Corsini’in dekor tasarımını, Laurence de Cramer’in sahne arkası sorumluluğunu,Ugo Bragiotti’nin se Genel Koordinatörlüğü üstlendiği "İkinin Biri" adlı oyun 11,12, 13, 15 ve 16 Şubat tarihleri arasında İzmir Sanat Merkezi’nde sergilenecek.  

Benyıl Poyraz Gloghini, Ebru Pelindağ Fantasia, Ege Elmacı, Fabio Fantasia, Gina Carla Finale Ersan, Guillaume Payg, İngrid Mary Micaleff Braggiotti, Julie Pagy, Margery Joly Braggiotti, Marilen Braggiotti Pedal, Mehmet Çakmak ve Ugo Braggiotti oyunda başlıca rolleri üstlendiği gösterimlerden elde edilen gelir; Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde Muhtaç kadınların statüsünü yükseltmek için çalışan, Kocasından kötü muamele görmüş, aşağılanmış, hiçbir değeri olmayan kadınların kişisel gelişimlerini, eğitimlerini ve kendi işinin sahibi oluncaya kadar, statü elde edinceye kadar destekleyip faydalı ve otonom bir kişi oluncaya arkasında duran ve Türkiye’nin ilk ortodontisti Ayşe Mayda’nın kurucusu olduğu İzmir Soroptimist Kulübü,  Ayşe Faruk Çelebi Eğitim Vakfı, Sağ-kal Umut Atölyesi, Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği’ne bağışlanacak ihtiyaç sahibi çocuklar yararına kullanmak üzere. Oyun; 11,12,13, 15 Şubat tarihlerinde 20.00 de, ayrıcı Cumartesi 15.00 ve Pazar günü 16.00’da sergilenecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv