hayırsever kadınlara destek

  • 0
  • 1.537
Yazı Boyutu:

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Çamdibi Hanımlar Derneği’nin düzenlediği toplu sünnet törenine katıldı. Gösterilen duyarlılığın herkese örnek olması gerektiğini söyleyen Başkan Sındır, “Bornova’da elini taşın altına koyup üreten, yardımlaşmayı destekleyen her kadının yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Çamdibi Hanımlar Kültür ve Sanat Derneği'nin toplu sünnet törenine katıldı. 18 çocuğun sünnet eğlencesinin gerçekleştirildiği törende Başkan Sındır kadınları emeklerinden dolayı tebrik ederek, toplum yararına yaptıkları her işte yanlarında olacaklarını söyledi.
 
Kentlilik bilincine en iyi örnek
Çamdibi Hanımlar Derneği'ni ilk kez Bornova Belediye Başkan adayı iken ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Sındır, “Dernekteki ilk izlenimim beni çok mutlu etmişti. Bir grup insan gönüllü olarak tüm parasını ve emeğini bu işe vermeye hazırdı. Hanımlar yanlarında eşleriyle dimdik insanlığa hizmet için çırpınıyorlardı. Şimdi de bu inançları doğrultusunda topluma hizmet için çalışıyorlar. Bu kutsal amacı destekleyip büyütmek gerekiyor” diye konuştu.
Hanımların kentte yaşayan 18 çocuğu kendi evlatları gibi sahiplenmelerini örnek gösteren Başkan Sındır, “Kadınlarımız kentlilik bilincinin en iyi örneğini sergiliyor. Bornova Belediyesi olarak onları bu çabalarında yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Her zaman destek olacağız” diye konuştu.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv