Hedef “Engelsiz Narlıdere”

Engelsiz bir Narlıdere yaratmak hedefiyle çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık etkinliği yapacak

  • 0
  • 444
Hedef “Engelsiz Narlıdere”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Engelsiz bir Narlıdere yaratmak hedefiyle çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık etkinliği yapacak. Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Av. Tuğba Akdemir Kanalı’nın konuşmacı olarak katılacağı panele, engelli dernekleri de katkı koyacak.
 
ETKİNLİK 3 ARALIK, 16.00’DA
Narlıdere Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Nikah Salonu’nda 3 Aralık (Salı) saat 16.00’da yapılacak olan ''Engelli Bireylerin Haklarının Farkındayız, Onların Yanındayız'' temalı etkinlikte, engelli bireylerin sorunları ve çözüm önerileri konuşulacak. ALS Derneği, MS Derneği, Mavi Dere Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Nar Taneleri Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri de katkı sunacak. Engelli vatandaşlar ve aileleri de etkinliğe katılacak.
 
“HERKESİ BEKLİYORUZ”
Narlıdere Belediye Başkan Ali Engin “Narlıdere’de engelleri ortadan kaldırmak çalışmalarımız sürüyor. Dünya Engelliler Günü’nde, farkındalık yaratmak ve sorunlara ortak çözüm aramak adına bir arada olacağız. Herkesi bekliyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anıldı

Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitler Foça'da anıldı

Çanakkale ruhuyla dimdik ayaktayız!

Vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum

14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

İzmirli filozof Baha Tevfik APİKAM’da anılacak

Arşiv