Hedef: Ligde ve kupada başarı

  • 0
  • 902
Yazı Boyutu:

Basketbol Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası kuralarında Edirne’de oynanacak C grubunda yer alan Aliağa PETKİM’de hedef ligde ve kupada başarı. Yeşil beyazlı takım, Türkiye Kupası C grubunda 1 Ekim’de Olin Edirne, 2 Ekim’de Fenerbahçe Ülker, 3 Ekimde TOFAŞ ile oynayacak. Aliağa PETKİM Takımı Başkanı Uğur Eren, “Bu sezon ligde ve kupada taraftarımıza başarılar yaşatmayı hedefliyoruz. Kupada zorlu rakiplerimiz var. Grup maçlarına kadar çok iyi hazırlanacağız” Dedi.

Kura çekimlerinin ardından Aliağa Gençlik Spor kulübü Başkanı Uğur Eren, Twitter ve Facebooktan taraftarlara kura ile ilgili görüşlerini paylaştı. Aliağa PETKİM’in kupa’da Olin Edirne, Fenerbahçe Ülker ve Tofaş ile aynı grupta yer aldığını anımsatan Başkan Eren, “Bu yıl kupada ve ligde istikrarlı bir başarı hedefliyoruz. Takımımız sezona belirlenen program dâhilinde hazırlanıyor. 1-2-3 Ekim’de oynanacak Kupa maçları bizi lige de hazırlayacak. Zorlu bir gruptayız ancak Başarılı olmak istiyoruz.” Dedi.

Aliağa’nın Türk Basketbolu’na enerji veren, basketbolu seven heyecanlı bir kent olduğunu söyleyen Başkan Uğur Eren, “Basketbol takımımız, taraftarlarımız, Aliağa Belediyesi, Ana Sponsorumuz PETKİM, takımımıza destek olan kurum ve kuruluşlarımızın yaratacağı güçlü sinerji ile kupaya ve lige başlayacak. Aliağa, Basketbolu çok seviyor. Kulüp olarak bu sevgiye başarılarla yanıt vereceğiz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv