Hedef Sağlıklı Gözlük Kullanımı

İzmirli ünlü gözlük firması Berk Optik ile Essilor – Opak Optik sahibi oldukları tüm tecrübe ve imkanlarını birleştirerek birlikte büyüme yolunda yeni adımlar attılar.

  • 0
  • 653
Hedef Sağlıklı Gözlük Kullanımı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmirli ünlü gözlük firması Berk Optik ile Essilor – Opak Optik sahibi oldukları tüm tecrübe ve imkanlarını birleştirerek birlikte büyüme yolunda yeni adımlar attılar.

Görme bozukluğu olan herkese en iyi ürün, en iyi görüş kalitesi ve en iyi hizmeti sunmak adına üretimden son kullanıcıya kadar her aşamada sektörün öncü kuruluşları, ilk adım olarak Ege Palas Oteli’nde Berk Optik çalışanlarına yönelik eğitim semineriyle Fransa’da doğan dünya lideri Essilor camlarında uygulanan yeni teknoloji hakkında bilgi aktarımı gerçekleştirildi.
Seminere katılan Essilor Türkiye Satış Direktörü Hakan Kayra, camlar, camlarda kullanılan teknoloji ve kaplamalar ile ilgili bilgi verdi.  Hedeflerinin yüksek kaliteli gözlük camları pazarını büyütmek, gözlük kullanıcısını bilinçlendirmek ve göz sağlığını ön plana çıkarmak olduğunu söyledi.  Ülkemizde satılan 20 milyon camın  % 40’ının yani 8 milyonunun kaplamalı olduğunu bunun da sadece % 13’ünün kaliteli antirefle cam olduğunu belirten Kayra, “Crizal Kaplama katmanları 12 dış ve 12 iç olmak üzere 24 katman bulunuyor. Bu katmanlarla Leke & su tutmama, Anti statik (toz tutmama), Antirefle etkinliği, Çizilme Dayanma,  UV yansımasını kesen katmanlarla sağlıklı gözlük kullanımını sağlıyoruz” dedi.

Berk Optik Genel Müdürü Levent Pala ise Dünya lideri olan Essilor camlarının değişik ürün yelpazesi ve kullanım rahatlığı ile uzak yakın birarada kullanan kişilere büyük  yaşam konforu sunduğunu açıkladı.

İzmir Şube Müdürü Bora Mumcu ise gözlük ve cam konusunda müşteri ile birebir ilişki de olan görevlilere yönelik eğitim çalışmalarının süreceğini söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Oyuncak Hastanesi açıldı

Karnaval Havasında

Arşiv