Hem Sırada, Hem Sahada Ter Dökecekler

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un ‘eğitimde fırsat eşitliği’ sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde sınavlara hazırlanan öğrenciler şimdi de yeşil sahalarda ter dökecek.

  • 0
  • 395
Hem Sırada, Hem Sahada Ter Dökecekler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un ‘eğitimde fırsat eşitliği’ sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde sınavlara hazırlanan öğrenciler şimdi de yeşil sahalarda ter dökecek. Merkezde eğitim gören öğrencilerin stres atmaları için düzenlenen Gaziemir Belediyesi Gençlik Futbol Turnuvası’nda 2 kız ve 16 erkek takımı mücadele edecek. 190 sporcunun ter dökeceği turnuvanın açılış vuruşunu Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile eski Milli Futbolcu Ayhan Akman birlikte yaptı.  

‘Sosyal olun, sporla sanatla uğraşın’
Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve öğrencileri sınavlara hazırlamak amacıyla Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’ni hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Şenol, “Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentler hızla gelişir anlayışıyla bu alanlara önemli yatırımlar yaptık. Sizlerin eğitimine katkı koyarken sosyalleşmeniz içinde kurslar ve özel etkinlikler düzenliyoruz. Üniversite bitirmek, meslek sahibi olmak çok önemli. Ancak sosyal olmak sporla sanatla uğraşmak da sizi başarılı kılacaktır. Spor barış, kardeşlik dostluktur. Bu doğrultuda güzel bir turnuva olacağına inanıyorum. Hepinize başarılar diliyor, kadın sporcularımızı da cesaretlerinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Milli Takım ve Galatasaray’ın eski yıldızı Ayhan Akman ise, “Burada olmaktan çok mutluyum, çok güzel bir organizasyon. Eğitime ve spora verdiği destek dolayı Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a tebrik ederim” dedi. Öğrenciler adına söz alan Eylem Güneş ise kendilerine eğitimde fırsat eşitliği sağladığı için Başkan Halil İbrahim Şenol’a teşekkür etti.
Turnuvanın ilk maçında kadın takımları Pembe Panterler ile Siyah İnciler arasında oynandı. Kadın futbolcular ‘Kadına şiddete hayır’ pankartıyla sahaya çıktı, alkış aldı. Sevgi Mahallesi Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuva 20 Ocak’a kadar sürecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv